Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi hediyesi Arda Güler! Ali Koç 1 yıllığına kiralayacak

Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi hediyesi Arda Güler! Ali Koç 1 yıllığına kiralayacak

(Spor Haberleri / FB Haberleri...) Gelecek sezonun transfer çalışmalarına şimdiden başlayan ve Szymanski'nin takımdan ayrılma ihtimalini göz önünde bulunduran Fenerbahçe, Arda Güler'i 1 yıllığına kiralamak için harekete geçti.

Mert Hakan Yandaş Karagümrük maçında kadroda olmayacak, Mert perşembe günü Olympiakos ile oynanacak maçta da kadroda olmayacak, ne oldu bu Mert Hakan Yandaş'a? Nedir bu oyuncudaki sıkıntı? Fenerbahçe'nin önünde 5 kritik maç var, Szymanski de cezalı orta saha Zajc'a kaldı. Fenerbahçe'de sezon başından beri farklı farklı stoperler görev aldı. 48 maçta tam 17 farklı stoper ikilisi yan yana oynamış. Becao, Djiku, Serdar Aziz, Çağlar Söyüncü, Oosterwolde hatta Samet Akaydın hepsi değişe değişe oynamış! Galatasaray'da Davinson-Abdülkerim ve Nelsson üçlüsü oynarken, sende tam bir belirsizlik hakim.

DENİZ UNDAV VE DANİLO SÜRPRİZİ

Fenerbahçe'de sezon sonunda Batshuayi giderse Deniz Undav, orta sahaya ise Danilo (N.Forrest) transfer edilmeli. Bu isimler Mario Branco'nun transfer listesinde.

deniz-undav-fenerbahce.jpg

Danilo 22 yaşında Brezilyalı, Premier Ligde 2 gol 1 asisti var, hem 6 hem de 8 oynayabiliyor. Sezon başında Fenerbahçe Dominguez'i de istemişti Arjantinli futbolcu Forest'a gitmişti, eğer Forest kümeye düşerse bu iki yıldızdan biri Fenerbahçe forması giyebilir.

danilo-nottingham-2022-2023-1683892817-106976.jpg

SZYMANSKİ İYİ BİR BONSERVİSE SATILIP ARDA GÜLER KİRALANABİLİR

Fenerbahçe Şampiyonlar Ligi'ne giderse Arda Güler hamlesi gelebilir. İspanya basını Arda'nın pişsin diye 1 yıl kiralık gidebileceğini yazıyor. Fenerbahçe Szymanski'nin yerine Arda Güler'i 1 yıllığına kiralayabilir. Fenerbahçe'de İrfan Can Kahveci, Ferdi Kadıoğlu ve Osayi Samuel ile sözleşme uzatılacak. Kaleci Livakovic iyi bir bonservis karşılığında gidebilir. Szymanski 20-25 milyon euro karşılığında Avrupa'nın dev kulüplerinden birine imza atabilir.

arda-guler-fenerbahce.jpg

Bilindiği üzere Real Madrid'de yeteri kadar süre alamadığı için Ancelotti ile büyük problemler yaşadığı iddia edilen Arda Güler, dün oynanan Mallorca deplasmanında da tercih edilmemişti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN