Fenerbahçe'nin Süper Kupa planı belli oldu

Fenerbahçe'nin Süper Kupa planı belli oldu

Galatasaray ile Fenerbahçe, Süper Kupa'da karşı karşıya gelecek. Bir süredir maça çıkıp çıkmayacağı netlik kazanmayan Fenerbahçe'nin derbi planı belli oldu.

KUBİLAYHAN KAVRAZLI

Türk futbolu, bu akşam saat 21.30'da oynanacak Süper Kupa'ya kitlenmiş durumda. Galatasaray ile Fenerbahçe'yi karşı karşıya getirecek müsabakada tarihi geçecek anlar yaşanacak.

Resim

Bir süredir maça çıkıp çıkmayacağı netlik kazanmayan Fenerbahçe'nin derbi planı belli oldu. Sabah Gazetesi'nin aktardığına göre Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ve yönetiminin Süper Kupa planı şu şekilde:

- Fenerbahçe U19 Takımı, Süper Kupa maçından 3 saat önce Şanlıurfa'ya ulaşacak ve direkt stada gidecek.

- 9 kişi ile sahaya çıkacak olan Fenerbahçe'de 3 kişinin sakatlık yaşadığını söylemesinin ardından kulübede değişiklik yapacak oyuncu bulunmadığı için takımın sahada 6 kişi kalması ve sonrasında da maçın tatil edilmesi hazırlığı yapıldı.

- Karşılaşmanın iptali sonrasında direkt havalimanına gidecek olan kafile İstanbul'a hemen dönüş yapacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (4)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
4 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN