Fenerbahçe'nin Süper Kupa planı belli oldu

Fenerbahçe'nin Süper Kupa planı belli oldu

Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanacak Süper Kupa öncesi sürpriz gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Fenerbahçe'de başkan Ali Koç ve yönetim, tarihi bir protestoya imza atmaya hazırlanıyor.

KUBİLAYHAN KAVRAZLI

Trendyol Süper Lig'de şampiyonluk yarışı veren Galatasaray ve Fenerbahçe, 7 Nisan'da Süper Kupa'da kozlarını paylaşacak. Ancak iki ezeli rakibin dev randevusu öncesi sürpriz gelişmeler yaşanmaya devam ediyor.

Resim

Fenerbahçe, son dönemde yaşanılan gelişmeleri protesto etmeye hazırlanıyor. Başkan Ali Koç ve yönetim kurulu, Galatasaray ile oynanacak derbi için kamuoyunu şaşırtan bir planı yürürlüğe sokacak. Radyo Gol'den Melih Şendil'in aktardığına göre; Fenerbahçe'nin Süper Kupa planı şu şekilde;

- Süper Kupa kadrosuna yalnızca 9 isim yazılacak

- Sakatlık bahanesiyle 3 oyuncu dışarı çıkacak

- Hakem kurallar gereği maçı tatil edecek

- Olası farklı mağlubiyetin önüne geçilip; kulüp hukuki yaptırımlardan kurtulmuş olacak.

Galatasaray ile Fenerbahçe, 7 Nisan'da Şanlıurfa'nın ev sahipliğinde karşı karşıya gelecek. Fenerbahçe, mücadelede U19 takımıyla sahaya çıkacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (4)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
4 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN