Fenerbahçe'ye 77 milyon euroluk süper yıldız orta saha! Kanarya'dan tarihi transfer hamlesi: Yer yerinden oynayacak...

Fenerbahçe'ye 77 milyon euroluk süper yıldız orta saha! Kanarya'dan tarihi transfer hamlesi: Yer yerinden oynayacak...

Brezilyalı orta saha oyuncusu Fred'in yanına kaliteli bir partner arayan Fenerbahçe, aradığı orta saha oyuncusunu İngiltere'de buldu. Kanarya, 77 milyon euroluk süper yıldızı kadrosuna katmak için rrsmen kolları sıvadı.

Trendyol Süper Lig'in 18. hafta karşılaşmasında deplasmanda İstanbulspor'un konuğu olacak Fenerbahçe'de hareketli saatler yaşanıyor. Devre arasında kadrosuna yıldız isimleri katmayı hedefleyen Fenerbahçe, 77 milyon euroluk süper yıldızı kadrosuna katmak için düğmeye bastı.

Bu sezon, 2013-2014 sezonundan bu yana devam eden şampiyonluk özlemini dindirmeyi amaçlayan Fenerbahçe, transfer operasyonuna başladı. 11 Ocak'ta başlayacak olan kış transfer döneminde dikkat çekici takviyeler yapmayı hedefleyen sarı-lacivertli ekip, gözünü Londra'ya dikti.

Brezilyalı orta saha oyuncusu Fred'in yanına yıldız bir takviye yapmayı amaçlayan Fenerbahçe, İngiltere seferine çıkacak. Kanarya, 77 milyon euroluk dünya yıldızı için gemileri resmen yaktı.

A Spor'un İngiliz basınından aktardığı habere göre; Kanrya, İngiliz devi Arsenal'de beklentilerin altında kalan İtalyan orta saha oyuncusu Jorginho'yu gözüne kestirdi. 32 yaşındaki süper yıldızı kadrosuna katmayı amaçlayan Fenerbahçe'nin kısa süre içerisinde İngiliz ekibiyle masaya oturması bekleniyor.

Geçen sezon ocak ayında Chelsea'den 11 milyon 300 bin euro bonservis bedeliyle kadroya katılan Jorginho, bu sezon Arsenal forması altında 18 maçta görev alırken yalnızca 1 gole imza attı ve hayal kırıklığı yarattı.

Jorginho kimdir, kaç yaşında, hangi takımlarda oynadı? - Fenerbahçe transfer haberleri | Biyografi

Bu sezon İngiliz devinde yalnızca 5 karşılaşmada 90 dakika süre alan yıldız futbolcunun Arsenal'den ayrılmaya sıcak bakabileceği ileri sürüldü. Güncel piyasa değeri 15 milyon euro olan İtalyan yıldız için bugüne dek toplamda 77 milyon euro bonservis bedeli ödendi.

Sezon sonunda mutlu sona ulaşmayı hedefleyen sarı-lacivertli ekibin kısa süre içerisinde Jorginho için resmi teklifini sunması bekleniyor. İngiliz ekibinin, yıldız futbolcunun takımdan ayrılmasına onay verebileceği ileri sürüldü.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN