Fenerbahçe'ye 79 milyon euroluk 10 numara! Kanarya bombayı patlatıyor...

Fenerbahçe'ye 79 milyon euroluk 10 numara! Kanarya bombayı patlatıyor...

Yeni sezonda hayata geçecek yeni yabancı kuralı nedeniyle kaliteli yabancı oyuncuları kadrosuna katmayı planlayan Fenerbahçe, gözünü İtalya'ya dikti. Kanarya, 79 milyon euroluk Arjantinli yıldıza kancayı taktı.

Yarın akşam Şanlıurfa'daki Süper Kupa karşılaşmasında Galatasaray ile karşı karşıya gelecek Fenerbahçe, gelecek sezonun transfer çalışmalarına başladı. Hücum hattını güçlendirmeyi hedefleyen sarı-lacivertli ekip, 79 milyon euroluk savunma oyuncusunu kadrosuna katmak için kolları sıvadı.

Süper Lig'de sezonu ilk iki sıra içerisinde tamamlamayı garantileyen Fenerbahçe, yeni sezonda Şampiyonlar Ligi'nde başarılı sonuçlara imza atabilecek iddialı bir kadro kurmayı planlıyor. Yeni sezonda hayata geçecek yabancı kuralı nedeniyle kaliteli yabancı oyunculara yönelme kararı alan sarı-lacivertli ekip, gözünü 79 milyon euroluk 10 numaraya dikti.

Takvim'in haberine göre; Fenerbahçe, bonservisi İtalyan devi İnter'de olan ve kiralık olarak Fransız ekibi Marsilya formasını terleten Arjantinli 10 numara Joaquín Correa'yı transfer listesine ekledi.

Sarı-lacivertli ekibin, güncel piyasa değeri 8 milyon euro olan 29 yaşındaki orta saha oyuncusu için maliyet araştırması yapmaya başladığı öne sürüldü. İnter teknik adamı Inzaghi'nin Arjantinli oyuncuyu kadroda düşünmediği, yıldız futbolcunun da bu nedenle İtalyan devinden ayrılmaya sıcak baktığı öne sürüldü.

Joaquín Correa - Oyuncu profili 23/24 | Transfermarkt

Bu sezon Marsilya forması altında 15 karşılaşmada görev alan Arjantinli 10 numara, skor katkısı üretemeyerek beklentilerin altında kaldı. 29 yaşındaki 10 numara için bugüne dek toplamda 79 milyon euro bonservis bedeli ödendi.

Transferde tek sorunun yıldız futbolcu için 8 milyon euroluk bonservis bedeli olduğu iddia edildi. Kanarya'nın bu rakamı düşürmeyi hedeflediği öne sürülürken Arjantinli oyuncunun transferinde ısrarcı olduğu kaydedildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN