Fenerbahçe'ye başkan adayı olma kararı alan Aziz Yıldırım bombayı patlatıyor! 'Fenerbahçe'ye getireceğim...'

Fenerbahçe'ye başkan adayı olma kararı alan Aziz Yıldırım bombayı patlatıyor! 'Fenerbahçe'ye getireceğim...'

Fenerbahçe'de gelecek ay yapılacak başkanlık seçiminde aday olma kararı alan Aziz Yıldırım, bombayı patlatmaya hazırlanıyor. Sarı-lacivertli ekibin efsane başkanı, başkan seçilmesi halinde takımın başına getireceği teknik direktörü şimdiden belirledi.

2013-2014 sezonundan bu yana Süper Lig'de şampiyonluğa hasret kalan Fenerbahçe'de sıcak saatler yaşanıyor. Haziran ayında seçime gidecek sarı-lacivertli ekipte eski başkan Aziz Yıldırım bombayı patlamaya hazırlanıyor.

Süper Lig'deki şampiyonluk şansını mucizelere bırakan Fenerbahçe, gelecek ay yeni başkanını seçecek. Sarı-lacivertli ekibin başkanı Ali Koç, seçimde aday olma kararı alırken eski başkan Aziz Yıldırım'ın da aday olma kararı aldığı öğrenildi.

Fotospor'un haberine göre; Haber Global'in sorularını yanıtlayan Aziz Yıldırım, sarı-lacivertli ekibe başkan seçilmesi halinde son olarak Roma'da görev alan Portekizli teknik adam Jose Mourinho ile çalışma kararı aldı. Yıldırım, "Başkan olduğum takdirde Fenerbahçe’ye Jose Mourinho’yu getireceğim." şeklinde konuştu.

Son olarak İtalyan devi Roma'da görev alan tecrübeli teknik adam, bu sezon Roma'nın başında 28 karşılaşmada görev alan 61 yaşındaki teknik adam, bu karşılaşmalarda 13 galibiyet 6 beraberlik ve 9 yenilgi alarak 1,61 puan ortalaması yakaladı.

Ocak ayında Roma'dan ayrılan Portekizli hoca daha önce Chelsea, Real Madrid ve İnter gibi dünya devlerini çalıştırmıştı.

Roma, Teknik Direktör Jose Mourinho'nun görevine son verdi | Euronews

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN