Fenerbahçe'ye derbi öncesi çifte kötü haber! İki yıldız kadroda yok

Fenerbahçe'ye derbi öncesi çifte kötü haber! İki yıldız kadroda yok

19 Mayıs 2024 Pazar günü oynanacak olan Galatasaray-Fenerbahçe derbisi öncesinde, Fenerbahçe önemli eksiklerle sahaya çıkacak. İrfan Can Kahveci ve İsmail Yüksek, sakatlıkları nedeniyle forma giyemeyecek.

Süper Lig'in nefes kesen şampiyonluk yarışında kritik bir viraja girilirken, Fenerbahçe'ye Galatasaray derbisi öncesi kötü haberler peş peşe geldi. Sarı-lacivertlilerin kilit oyuncuları İrfan Can Kahveci ve İsmail Yüksek'in sakatlıkları nedeniyle derbide forma giyemeyeceği açıklandı.

DERBİ ÖNCESİ YETİŞMELERİ BEKLENİYORDU

Orta sahada takımın önemli dinamiklerinden olan İrfan Can Kahveci ve İsmail Yüksek'in yokluğu, Fenerbahçe teknik direktörü İsmail Kartal'ın planlarını alt üst etti. İki oyuncunun da derbi öncesi takıma yetişmesi bekleniyordu ancak son yapılan kontrollerde sakatlıklarının devam ettiği tespit edildi.

ŞAMPİYONLUK İÇİN KRİTİK KARŞILAŞMA

Galatasaray derbisi, şampiyonluk yarışında büyük önem taşıyor. Fenerbahçe, bu önemli maçta iki önemli eksikle sahaya çıkacak olması taraftarları endişelendiriyor. Ancak sarı-lacivertliler, zorlu deplasmanda kazanarak şampiyonluk umutlarını canlı tutmayı hedefliyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN