Fenerbahçe'ye Kolombiyalı golcü! Kanarya gol makinesi için tek kuruş ödemeyecek! 175 gol 71 asist...

Fenerbahçe'ye Kolombiyalı golcü! Kanarya gol makinesi için tek kuruş ödemeyecek!  175 gol 71 asist...

Ryan Kent, Alexander Djiku, Edin Dzeko, Umut Nayır Sebastian Szymanski, Rodrigo Becão, Mert Müldür, Dusan Tadic, Fred, Cengiz Ünder ve son olarak Hırvat eldiven Livakovic takviyeleri ile kadrosunu güçlendiren Fenerbahçe, bu kez gözünü hücum hattına dikti. Kanarya, golcü futbolcu için tek kuruş ödemeyecek.

UEFA Avrupa Ligi Konferans Ligi play-off turu ilk maçında sahasında ağırladığı Hollanda ekibi Twente'yi 5-1 mağlup eden Fenerbahçe, Perşembe akşamı Hollanda ekibinin konuğu olacak. Son olarak Hırvat eldiven Livakovic'i kadrosuna katarak transferde 20 yıl sonra bir ilki gerçekleştiren Fenerbahçe, yeni golcüsünü Kolombiya'da buldu.

2013-2014 sezonundan bu yana Süper Lig'de şampiyonluğa hasret kalan Fenerbahçe, bu sezon İsmail Kartal yönetiminde üç kulvarda başarılı sonuçlara imza atmak için transferde kolları sıvadı. Transfer sezonunun açıldığı günden bu yana Ryan Kent, Alexander Djiku, Edin Dzeko, Umut Nayır Sebastian Szymanski, Rodrigo Becão, Mert Müldür, Dusan Tadic, Fred, Cengiz Ünder ve son olarak Hırvat eldiven Livakovic'i kadroya katan Fenerbahçe, bu kez yeni bir golcü arayışına başladı.

Belçikalı golcü Michy Batshuayi çin sık sık transfer teklifleri alan Fenerbahçe, golcü futbolcu takımdan ayrılması halinde yeni bir forvet transferine imza atacak. Sarı-lacivertli ekip, yıldız golcünün boşluğunu dolduracak ismi ise şimdiden belirlerdi.

Michy Batshuayi için gelen teklifleri henüz yeterli seviyede bulmayan Fenerbahçe, Belçikalı yıldız için istediği teklifi alırsa golcü futbolcunun takımdan ayrılmasına izin verecek. Kanarya, Belçikalı golcünün takımdan ayrılması halinde ise Kolombiyalı yıldız golcü Alfredo Morelos'i kadroya katmayı amaçlıyor.

Alfredo Morelos - Oyuncu profili | Transfermarkt

Takvim'in haberine göre, Belçikalı golcü için istenilen rakam teklif edilirse Fenerbahçe şu anda boşta olan Kolombiyalı yıldız golcü Alfredo Morelos için girişimlere başlayacak. Son olarak Glasgow Rangers formasını terleten yıldız golcü kısa süre önce İskoç devinden ayrılmıştı.

Geçtiğimiz sezon 45 maçta görev alan golcü futbolcu söz konusu karşılaşmalarda 12 gol 7 asiste imza attı.

Kolombiya formasını ise 11 maçta terleten golcü futbolcu 1 gol kaydetti. 27 yaşındaki golcünün güncel piyasa değeri ise 6 milyon Euro.

Bugüne dek 354 maçta görev alan 27 yaşındaki golcü, söz konusu karşılaşmalarda 175 gol 71 asiste imza attı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN