Ferdi Kadıoğlu yuvadan uçuyor! Dünya devine transfer olacak: Dudak uçuklatan bonservis bedeli...

Ferdi Kadıoğlu yuvadan uçuyor! Dünya devine transfer olacak: Dudak uçuklatan bonservis bedeli...

Geçen sezondan bu yana ortaya koyduğu performansla Avrupa devlerini peşinden sürükleyen Ferdi Kadıoğlu, sezon sonunda Fenerbahçe'ye veda etmeye hazırlanıyor. Milli yıldızın yeni durağı şimdiden belli oldu.

Geçen hafta oynanan Trabzonspor karşılaşmasının ardından yaşanan olaylar nedeniyle bugün ligden çekilmeyi tartışacak olan Fenerbahçe'de sıcak saatler yaşanıyor. Kanarya'nın yıldız ismi Ferdi Kadıoğlu, dudak uçuklatan bonservis bedeli karşılığında Fenerbahçe'ye veda ediyor.

Geçen sezondan bu yana gösterdiği performansla sarı-lacivertli taraftarların gönlünde taht kuran ve Avrupa devlerinin radarına giren milli savunma oyuncusu Ferdi Kadıoğlu, sezon sonunda sarı-lacivertli ekibe veda etmeye hazırlanıyor.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un geçtiğimiz aylarda yaptığı "Benim tahminim, Ferdi Kadıoğlu sezon sonunda yeni bir hikayeye yelken açacak." açıklaması sonrasında milli yıldızın yeni durağının hangi takım olacağı merak konusu olmuştu.

Fenerbahçe'nin yıldız savunma oyuncusu hakkında sürpriz bir iddia ortaya atıldı. Fotomaç'ın İngiliz basınından derlediği habere göre; İngiltere Premier Lig devi Tottenham, milli yıldızı kadrosuna katmak için çalışmalar başladı.

İngiliz devinin Ferdi Kadıoğlu için Fenerbahçe'ye 25 milyon euroluk bir teklif sunduğu sarı-lacivertli ekibin de bu teklifi kabul ettiği öne sürüldü.

Güncel piyasa değeri 20 milyon euro olan 24 yaşındaki savunma oyuncusu bu sezon Fenerbahçe forması altında 41 maçta görev alırken 3 gol 4 asiste imza attı. Milli yıldızın sezon sonunda Fenerbahçe'ye veda etmesine kesin gözüyle bakılıyor.

Süper Lig devlerinden Fenerbahçe bu sezon ezeli rakibi Galatasaray ile kıran kırana geçen bir şampiyonluk mücadelesi veriyor.

Sarı-lacivertliler uzun yıllardır süren şampiyonluk hasretine son vermek isterken Kanarya'da bazı futbolcular gösterdikleri performansla büyük alkış topluyor.

Fenerbahçe'de gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken oyunculardan birisi de Ferdi Kadıoğlu oldu.

Yıldız isim oynadığı futbolla pek çok takımın transfer listesinde yer alırken Ferdi ile ilgili flaş gelişmeyi İngiliz basını duyurdu.

Yuvadan ilk uçan Ferdi Kadıoğlu... İngiliz basını, Fenerbahçe'de gösterdiği performansla tüm dikkatleri üzerine çeken Ferdi Kadıoğlu'nun yeni sezonda Premier Lig'de oynayacağını yazdı.

"HITC"nin haberine göre; Tottenham ve Fenerbahçe, 24 yaşındaki sol bekin transfer için anlaşmaya vardı.

Londra temsilcisi, milli futbolcu için Fenerbahçe'ye tam 25 milyon euro bonservis bedeli ödeyecek. Haberde şu ifadelere yer verdi: "Hem sol kanat hem de sol bek olarak görev yapabilecek kadar çok yönlü bir oyuncu.

Tottenham'ın onu başlangıç kadrosuna nasıl yerleştireceğini görmek ilginç olacak. Yaz aylarında Davies'i satıp yerine Türk oyuncuyu getirmelerini görmek gerçekten ilginç Kadıoğlu kesinlikle Davies'ten ileride daha iyi durumda ve Tottenham hücumuna yeni bir boyut katabilir."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN