Fernando Muslera Arda Turan'ın değil Fatih Terim'in yanına gidiyor... Galatasaray'da 13 yıllık Muslera devri kapanıyor

Fernando Muslera Arda Turan'ın değil Fatih Terim'in yanına gidiyor... Galatasaray'da 13 yıllık Muslera devri kapanıyor

13 yıldır Galatasaray forması giyen ve sezon sonunda Sarı Kırmızılı kulüple sözleşmesi sona eren Fernando Muslera için Fatih Terim'in devreye girdiği öğrenildi. Adı Nacional ve Eyüpspor'la anılan Nando'nun Panathinaikos'a gidebileceği belirtilirken, Terim bu transferi çok istediği bildirildi.

2011-12 sezonunda Lazio'dan Galatasaray'a gelen ve gösterdiği başarılı performansla taraflı tarafsız tüm futbolseverlerin beğenisini kazanan Fernando Muslera'da flaş gelişmeler yaşanıyor. İşte sezon sonunda kontratı sona erecek olan 37 yaşındaki Muslera detayları...

FATİH TERİM MUSLERA'YI PANATHİNAİKOS'A ÇAĞIRDI

Fanatik'ten Yakup Çınar konuyla ilgili şu ifadeleri kullandı: Fernando Muslera sezon sonunda gidiyor. Ben ‘Dursun Özbek yönetimi mayısın sonunda yapılacak seçimde yine seçilir, 1+1 sözleşme verir.’ diye düşünüyordum. Bana şu söylendi: ‘Babası çağırıyor.’ Panathinaikos…”

OLYMPİAKOS'A 3 ATTI DERBİYİ KAZANDI

Yunanistan Süper Ligi Şampiyonluk Turu'nun ilk maçında Jose Mendilibar'ın ekibi Olympiakos ile Fatih Terim'in yönetimindeki Panathinaikos karşı karşıya geldi.

gii3ubsxyaaqfwn.jpg

Georgios Karaiskaki Stadyumu'nda oynanan mücadeleyi konuk ekip Panathinaikos 3-1 kazanırken goller; 41. dakikada Anastaisos Bakasetas, 45+4 ve 70. dakikada ise Fotis Ioannidis'ten geldi. Olympiakos'un tek golü ise 24. dakikada Daniel Podence'den geldi.

MUSLERA 400. MAÇINA ÇIKTI

Galatasaray'ın Uruguaylı kalecisi Fernando Muslera, sarı-kırmızılı formayı 400. kez bir Süper Lig maçında giydi.

507819.jpg

Sarı-kırmızılılara 2011'de transfer olan tecrübeli file bekçisi, takımdaki 13. sezonunu yaşıyor. 37 yaşındaki kaleci, Çaykur Rizespor mücadelesiyle ligdeki 400. maçına çıktı.

Muslera, Galatasaray'da resmi kulvarlarda toplam maç sayısını da 498'e yükseltti.

GALATASARAY'DA 6 SÜPER LİG ŞAMPİYONLUĞU GÖRDÜ

Fernando Muslera, Galatasaray forması giydiği 13 sezonda 498 maça çıktı. Uruguaylı kaleci, bu mücadelelerde rakiplerin 530 golüne engel olamadı. Tecrübeli file bekçisi, 178 karşılaşmada ise kalesini gole kapatmayı başardı. Galatasaray'da adını efsaneler arasına yazdıran Muslera, sarı kırmızılı kulüple 6 lig şampiyonluğu yaşadı.

MUSLERA İÇİN NACİONAL VE EYÜPSPOR SEÇENEKLERİ DE VAR

Fernando Muslera, 11 Ağustos 2011 tarihinde İtalya ekibi Lazio'dan 6.7 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında Galatasaray'a transfer olmuştu. Sezon sonunda yetiştiği kulüp Nacional forması giyerek futbolu bırakacağı iddia edilen Fernando Muslera için Arda Turan'ın çalıştırdığı Eyüpspor'un nabız yokladığı iddia edilmişti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN