Fernando Muslera, Türk futbol tarihine geçti! 40 yıl sonra ilk kez: Şenol Güneş'in rekorunu kırdı...

Fernando Muslera, Türk futbol tarihine geçti! 40 yıl sonra ilk kez: Şenol Güneş'in rekorunu kırdı...

Galatasaray'ın tecrübeli file bekçisi Fernando Muslera, dün akşam kazanılan şampiyonlukla Türk futbol tarihine geçen bir başarıya imza attı.

2011 yılından bu yana Galatasaray formasını terleten Uruguaylı eldiven Fernando Muslera, Türk futbol tarihine geçen bir başarıya imza attı.

Süper Lig'in son hafta karşılaşmasında deplasmanda konuk olduğu Konyaspor'u 1-3 mağlup eden Galatasaray, Okan Buruk yönetimindeki ikinci toplamda ise 24. şampiyonluğunu elde etti. Sezonu şampiyon olarak tamamlayan Galatasaray'da Muslera, adını Türk futbol tarihine yazdırdı.

2011'den bu yana sarı-kırmızlı formayı terleten Uruguaylı eldiven, şampiyonluk koleksiyonuna bir yenisini daha ekledi. Tecrübeli file bekçisi bu sezonla birlikte toplamda Süper Lig’de 7. şampiyonluğuna ulaştı.

Uruguaylı kaleci, Şenol Güneş'i geçerek Süper Lig'de en çok şampiyon olan kaleci unvanını elde etti. Trabzonspor'un efsane ismi Şenol Güneş, bordo-mavili dönemde sonuncusu 1983-84 sezonunda olmak üzere 6 şampiyonluk elde etmişti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN