Fernando Santos, 4 futbolcuya yol verdi! Hepsinin üstünü çizdi, sezon sonunda gidiyorlar

Fernando Santos, 4 futbolcuya yol verdi! Hepsinin üstünü çizdi, sezon sonunda gidiyorlar

Gelecek sezonda yoluna Fernando Santos ile devam etmek isteyen Beşiktaş'ta yeni sezon kadrosu için planlamalar şimdiden başladı. 70 yaşındaki teknik direktörün önümüzdeki sezon takımda görmek istemediği 4 futbolcu ortaya çıktı. İşte, Beşiktaş'ta takımdan gönderilecek futbolcular...

Beşiktaş'ta teknik direktör Fernando Santos, gelecek sezonun kadrosunu kafasında kurmaya başladı ve şimdiden radikal kararlar aldı.

Portekizli hoca, bu sezon Beşiktaş taraftarının en çok eleştirdiği isim olan Vincent Aboubakar ile yola devam edilmemesi gerektiğini yönetime iletti. Galatasaray maçında oyuna sonradan dahil olan ve tribünlerin tepkisine maruz kalan Vincent Aboubakar'ın yaz transfer döneminde Suudi Arabistan'a transfer olması bekleniyor.

BEŞİKTAŞ'TA HANGİ FUTBOLCULAR GÖNDERİLECEK?

Fernando Santos'un kadroda düşünmediği bir diğer isim ise yeni transfer Joe Worrall. Nottingham Forest'tan kiralık olarak büyük ümitlerle Beşiktaş kadrosuna katılan Worrall, Fernando Santos'un gözüne bir türlü giremedi ve yedek kulübesine hapsoldu. Fernando Santos kadroda düşünmediği Worrall'ın da kiralık sözleşmesinin sezon sonunda uzatılmamasını istedi.

Medyaradar'da yer alan habere göre, Beşiktaş'a sezon sonunda veda edecek diğer iki ismin ise Umut Meraş ve Rachid Ghezzal olduğu öğrenildi. İki oyuncuya da istenilen seviyede teklif gelirse Beşiktaş kariyerleri resmen sona erecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN