Fernando Santos o ismin biletini kesti! Kartal'ın yıldızı takıma veda ediyor...

Fernando Santos o ismin biletini kesti! Kartal'ın yıldızı takıma veda ediyor...

Gelecek sezonun transfer planlamasına şimdiden başlayan Beşiktaş, Fernando Santos'un raporu doğrultusunda yıldız ismiyle yollarını ayırma kararı aldı. Kartal, yıldız ismiyle vedalaşmaya hazırlanıyor.

Sezon başından bu yana beklentilerin altında kalarak taraftarlarını hayal kırıklığına uğratan Beşiktaş, gelecek sezonun transfer planlamasına şimdiden başladı. Kartal, bu doğrultuda yıldız ismiyle yollarını ayırma kararı aldı.

Süper Lig'deki son iki karşılaşmadan yenilgiyle ayrılan Beşiktaş, gelecek sezonun planlamasına başladı. Yeni sezonda hayata geçecek yeni yabancı kuralı için bazı yabancı oyuncularıyla yollarını ayırmayı planlayan Beşiktaş'ta ilk yolcu belli oldu.

Sezona Şenol Güneş ile başlayan daha sonrasında ise Burak Yılmaz ve Rıza Çalımbay ile çalışma kararı alan Beşiktaş, ocak ayında Portekizli teknik adam Fernando Santos'u takımın başına getirmişti. Gelecek sezon şampiyonluk mücadelesi vermeyi hedefleyen Beşiktaş, golcü ismiyle ayrılık kararı aldı.

Fotomaç'ın haberine göre; Kartal, iç sahada alınan Fenerbahçe yenilgisi sonrasında kadro dışı bırakılan Kamerunlu golcü Vincent Aboubakar ile yollarını ayırma kararı aldı.

Aboubakar, Avrupa'da Oktay Derelioğlu'nun 25 yıllık rekorunun peşinde

Beşiktaş formasıyla son golünü 8 Ekim'de 2-0 sona eren İstanbulspor karşılaşmasında kaydeden Kamerunlu golcü, sezon sonunda Beşiktaş'a veda edecek.

Güncel piyasa değeri 4.5 milyon euro olan 32 yaşındaki golcü futbolcunun Haziran 2025'e dek Beşiktaş ile sözleşmesi bulunuyor. Kartal'ın sezon sonunda yıldız golcüyle yollarını ayırmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN