Ferrari F1-75 tanıtımından önce sızdırıldı

Ferrari F1-75 tanıtımından önce sızdırıldı

Ferrari’nin yeni sezonda kullanacağı F1-75 adlı aracı tanıtımından 24 saat önce internette sızdırıldı. Sızdırılan görüntüler hakkında resmi bir açıklama gelmezken aracın ve gösterilen renk düzeninin ise gerçek olması muhtemel.

2022 Formula 1 sezonunda Ferrari’nin kullanacağı ve F1-75 adını verdikleri aracı, internette tanıtımından bir gün önce sızdırıldı. Tifosi (Ferrari taraftarlarına verilen isim) bu yıl İtalyan ekipten profesyonellik beklerken daha resmi olarak araç tanıtılmadan bunun yaşanması ise kafalarda soru işareti bıraktı. Diğer tarafta ise izleyicilerin ‘aracın nasıl görüneceği’ hakkındaki merakları bu görüntülerle azalmış oldu.

leakedferrari.jpg
Sızdırılan Ferrari F1-75 görüntüsü

Öte yandan, sızdırılan aracın gerçek olma ihtimali bir hayli yüksek görünüyor. Bunun başlıca sebeplerinde ise Ferrari’nin geçenlerde tanıtmış olduğu T-Shirt tasarımında ekibin kırmızı ve siyah renklere ağırlık vermiş olması yatıyor. İddialara göer ise Ferrari, bu renkleri yeni aracında da kullanarak geçmişteki parlak yıllarına ve güzel görünümlü araçlarına atıfta bulunmuş olabilir.

1200f1.jpg
Ferrari'nin yeni T-Shirt tasarımı. Charles Leclerc ve Carlos Sainz

Ferrari'nin bu T-Shirt tasarımı bazı kişiler tarafından beğenilmemiş olsa da, geçmişe gönderme yapılması üzerine de aracın benzer renk şemasına sahip olması ise Ferrari'nin son yıllarda yaptığı tasarım adına güzel olan ender seçimlerden biri olabilir.

Ferrari yeni aracını resmi olarak bugün TSİ 16.00’da tanıtacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN