Filenin Sultanları'ndan Dominik'e karşı zafer

Filenin Sultanları'ndan Dominik'e karşı zafer

Türkiye Kadın Voleybol Milli Takımı, FIVB Milletler Ligi'nde Dominik Cumhuriyeti'ne karşı ilk seti kaybettikten sonra maçı 3-1 kazandı.

Türkiye Kadın Voleybol Milli Takımı, FIVB Milletler Ligi'nin Hong Kong etabında Dominik Cumhuriyeti'ni 3-1 mağlup ederek üst üste ikinci galibiyetini aldı.

Karşılaşmanın oynandığı Hong Kong Kolezyum'da gerçekleşen mücadelede Türkiye, rakibi karşısında ilk seti 25-17 kazanarak iyi bir başlangıç yaptı. Ancak Dominik Cumhuriyeti, ikinci sette 25-15'lik skorla durumu eşitledi. Milli takımımız, üçüncü ve dördüncü setleri sırasıyla 25-17 ve 25-18'lik set skorlarıyla kazanarak maçtan 3-1 galip ayrıldı.

BİR SONRAKİ MAÇ ÇİN'LE

Türkiye, bu galibiyetle VNL'deki 10. maçında 8. kez sahadan galip ayrılmış oldu. Son VNL şampiyonu olarak önemli bir performans sergileyen milliler, turnuvadaki iddialarını sürdürüyor.

Maçın hakemleri Arjantinli Karina Noemi Rene ve Fransız Fabrice Collados'un yönetiminde gerçekleşirken, Dominik Cumhuriyeti takımı Guillen, Eve, Tapia, Pena, Jineiry Martínez, Marte'den oluşurken, Türkiye ise Eda Erdem Dündar, Cansu Özbay, Derya Cebecioğlu, Aslı Kalaç, Melissa Vargas, Hande Baladın'dan oluşan kadrosuyla sahaya çıktı. Türkiye'nin kadroda yer alan diğer oyuncuları ise Gizem Örge, Tuğba Şenoğlu İvegin, Ebrar Karakurt, Elif Şahin, Ayça Aykaç olarak sıralandı.

Milli takımımızın bir sonraki mücadelesi 15 Haziran Cumartesi günü Türkiye saatiyle 15.30'da Çin ile olacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN