Final maçına saatler Fenerbahçe'de sürpriz ayrılık: Yollar ayrıldı!

Final maçına saatler Fenerbahçe'de sürpriz ayrılık: Yollar ayrıldı!

2013-14 sezonundan bu yana Süper Lig'de şampiyonluğa hasret kalan Fenerbahçe, şampiyonluk hasretini bu sezonda da dindiremedi. Sezonun son maçına pazar akşamı Başakşehir karşısında çıkacak sarı-lacivertli ekipte dev finale saatler kala sürpriz bir ayrılık yaşandı.

Büyük umutlarla başladığı sezonda beklentilerin altında kalarak taraftarlarını hayal kırıklığına uğratan Fenerbahçe, pazar akşamı Medipol Başakşehir ile Türkiye Kupası finalinde karşılaşarak sezonun son maçına çıkacak. Sarı-lacivertli camia adına büyük önem taşıyan karşılaşmaya saatler kala Fenerbahçe'de sürpriz bir ayrılık yaşandı.

2013-14 sezonundan bu yana Süper Lig'de devam eden şampiyonluk hasretini bu sezonda da dindiremeyen Fenerbahçe, sezonu kupasız tamamlamamak için Başakşehir karşılaşmasından zaferle ayrılmanın planlarını yapıyor.

Son olarak 2013 yılında Türkiye Kupası'nı müzesine götüren sarı-lacivertli ekip, pazar akşamı oynanacak İstanbul derbisinden zaferle ayrılarak taraftarlarına moral vermek istiyor. Dev karşılaşmaya saatler kala Fenerbahçe'de sürpriz bir ayrılık yaşandı.

Sports Digitale'den Yağız Sabuncuoğlu'nun aktardığına göre; Kanarya, sezon sonunda sözleşmesi sona erecek Ekvadorlu golcü Enner Valencia ile yollarını ayırdı. Golcü futbolcu pazar akşamı oynanacak final karşılaşmasının ardından resmi olarak Fenebahçe'ye veda edecek ve Brezilya ekibi Internacional'e imza atacak.

Enner Valencia krallığını ilan edecek

Bu sezon sarı-lacivertli formayı 47 maçta sırtına geçiren 33 yaşındaki golcü isim takımına 33 gol 7 asistlik katkı sundu. Valencia ayrıca bu sezon Süper Lig'de attığı 29 gol ise sezonu gol kralı olarak tamamladı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN