Fırtına bombayı patlatıyor! Trabzonspor'a 18 milyon euroluk golcü: 87 gol 16 asist...

Fırtına bombayı patlatıyor! Trabzonspor'a 18 milyon euroluk golcü: 87 gol 16 asist...

Ara transfer döneminde yüksek maliyetli oyuncularıyla yollarını ayırarak takımdaki yabancı oyuncu sayısını düşüren Trabzonspor, 18 milyon euroluk golcüyü kadrosuna katmak için kolları sıvadı.

Ara transfer döneminin suskun takımlarından Trabzonspor, bombayı patlatıyor. Transfer çalışmalarını Abdullah Avcı'nın raporu doğrultusunda sürdüren bordo-mavili ekip, 18 milyon euroluk golcüyü kadrosuna katmak için kolları sıvadı.

Ara transfer döneminin başladığı tarih olan 11 Ocak'tan bu yana Bakasetas, Teklic, Kurbelis, Abdülkadir Ömür ve Larsen ile yollarını ayıran Karadeniz ekibi, golcü takviyesi için düğmeye bastı. Onuachu'nun Afrika Kupası'nda olması sebebiyle hücum hattını güçlendirme kararı alan Trabzonspor, gözünü İspanya'ya dikti.

Gazeteci Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre; Transfer çalışmalarını Abdullah Avcı yönetiminde sürdüren Trabzonspor, İspanyol devi Sevilla formasını terleten İspanyol forvet Rafa Mir’i kadrosuna katmak için çalışmalara başladı.

Bordo-mavili ekibin 26 yaşındaki golcü futbolcuyu satın alma opsiyonuyla kiralık olarak kadrosuna katmayı amaçladığı öne sürüldü.Rafa Mir - Oyuncu profili 23/24 | Transfermarkt

Sosyal medya hesabı aracılığıyla açıklamalarda bulunan Sabuncuoğlu, "Trabzonspor, Sevilla forması giyen Rafa Mir’i satın alma opsiyonlu kiralamayı düşünüyor. İlk resmi görüşme bugün gerçekleşti." dedi.

Bu sezon İspanyol ekibinde 22 maçta görev alan golcü futbolcu bu karşılaşmalarda 3 gol 1 asiste imza attı. Güncel piyasa değeri 16 milyon euro olan yıldız golcü için bugüne dek toplamda 18 milyon euro bonservis bedeli ödendi.

Bugüne dek toplamda 274 maçta görev alan golcü futbolcu bu karşılaşmalarda 87 gol 16 asiste imza attı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN