Fırtına bombayı patlatıyor! Trabzonspor'a 47 milyon euroluk dünya yıldızı! 78 gol 73 asist...

Fırtına bombayı patlatıyor! Trabzonspor'a 47 milyon euroluk dünya yıldızı! 78 gol 73 asist...

Abdullah Avcı'nın raporu doğrultusunda transfer çalışmalarına başlayan Trabzonspor, 47 milyon euroluk süper yıldızı kadrosuna katmak için kolları sıvadı.

Sezon sonunun yaklaşmasını fırsat bilen Trabzonspor, tecrübeli teknik adam Abdullah Avcı'nın raporu doğrultusunda takviye çalışmalarına başladı. Yeni sezonda hücum hattına yıldız isimleri katmayı planlayan bordo-mavili ekip, 47 milyon euroluk yıldız golcüyü kadrosuna katmak için kolları sıvadı.

Bu sezon Ziraat Türkiye Kupası'nda şampiyonluğu hedefleyen Trabzonspor, yeni sezonun transfer çalışmalarına başladı. Yeni sezonda hayata geçecek yeni yabancı kuralı nedeniyle kaliteli yabancı oyunları kadrosuna katmayı planlayan bordo-mavili ekip, gözünü İspanya'ya dikti.

Fotomaç'ın haberine göre; İspanyol ekibi Sevilla formasını terleten Arjantinli golcü Erik Lamela, Trabzonspor'un transfer listesine girdi. 32 yaşındaki golcü oyuncunun İspanyol ekibiyle olan sözleşmesi sezon sonunda sona erecek.

Trabzonspor'da Erik Lamela sesleri

Bu durumu fırsat bilen bordo-mavili ekibin, yıldız oyuncuyu kadrosuna katmak elini çabuk tutmak istediği öne sürüldü. Güncel piyasa değeri 3 milyon euro olan tecrübeli golcü, bu sezon 16 maçta görev alarak takımına 2 gol 1 asistlik katkı sundu.

Hücum hattının her alanında forma giyebilen yıldız golcü, futbol kariyeri boyunca toplamda 450 karşılaşmada görev alırken bu karşılaşmalarda 78 gol 73 asiste imza attı. Arjantinli yıldız golcü için bugüne dek toplamda 47 milyon euro bonservis bedeli ödendi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN