Fırtına bombayı patlattı! Beşiktaş'ın yıldızı Trabzonspor'a imzayı atıyor...

Fırtına bombayı patlattı! Beşiktaş'ın yıldızı Trabzonspor'a imzayı atıyor...

Kış transfer döneminde savunma hattını güçlendirme kararı alan Trabzonspor, Beşiktaş'ın yıldız ismine kancayı taktı. Fırtına, siyah-beyazlı ekibin yıldız ismini kadrosuna katmak için çalışmalara başladı.

11 Ocak'ta başlayacak olan kış transfer sezonunda kadrosunu güçlendirme kararı alan Trabzonspor, gözünü İstanbul'a dikti. Fırtına, ezeli rakibi Beşiktaş'ın yıldız ismini kadrosuna katmak için kolları sıvadı. Bordo-mavili ekip, ezeli rakibinin yıldız isminin transferi için şimdiden çalışmalara başladı.

Abdullah Avcı'nın takımın başına geçtiği günden bu yana başarılı sonuçlara imza atarak üst sıralara tırmanan bordo-mavili ekip, Beşiktaş'ın eski yıldızına kancayı taktı. Fırtına, yaklaşan kış transfer dönemi öncesinde transfer çalışmalarına başladı.

Sezon başından bu yana savunma oyuncularından beklenen katkıyı alamayan Trabzonspor, defans hattını güçlendirme kararı aldı. Sağ bek oyuncuları Larsen ve Mehmet Can Aydın'ın performansından memnun olmayan bordo-mavili ekip, bu pozisyona takviye yapma kararı aldı.

Fotomaç'ın haberine göre; Abdullah Avcı'nın raporu doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdüren Trabzonspor, Fenerbahçe yenilgisi sonrasında kadro dışı bırakılan Beşiktaş'ın yıldız savunma oyuncusu Valentin Rosier'i gündemine aldı.

Danimarkalı savunma oyuncusu Larsen ile yolları ayırması beklenen bordo-mavili ekibin Larsen ile vedalaştıktan sonra Rosier için resmi hamle yapabileceği ileri sürüldü.

Karadeniz ekibinin siyah-beyazlı kulüp ile 2025 yılına kadar sözleşmesi bulunan 27 yaşındaki Fransız sağ beki sezon sonuna kadar kiralamayı planladığı iddia edildi. Abdullah Avcı'nın da bu transfere onay verdiği belirtilirken bordo-mavili ekibin kısa süre içerisinde Beşiktaş'a resmi teklif yapması bekleniyor.

Fransız oyuncunun ise Beşiktaş'tan ayrılmaya sıcak bakabileceği ve Trabzonspor'a 'evet' diyebileceği öne sürüldü. Kış transfer sezonunda Rosier transferi konusunda sıcak gelişmelerin yaşanması bekleniyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN