Fırtına yeni transferi Trabzon'a getiriyor: Mendy bu gece Trabzon'da olacak

Fırtına yeni transferi Trabzon'a getiriyor: Mendy bu gece Trabzon'da olacak

Transferi için uzun süredir uğraş verilen genç oyuncu Batista Mendy'i Trabzon'a getiriyor. Oyuncuyla her konuda anlaşan Bordo-Mavililer, Mendy'nin Beşiktaş karşısında oynamasını istiyor.

Uzun uğraşların sonucunda Batista Mendy'i kadrosuna katan Trabzonspor, 2 aydır Angers kulübüyle bonservis şartlarında anlaşmak için çaba harcıyordu.

mendy1.jpg

Fransa'dan özel uçakla yola çıkacak olan Mendy, gece saat 00.30 sıralarında Trabzon'a iniş yapacak. Oyuncu önce sağlık kontrolünden geçecek ardından resmi sözleşmeye imza atarak Beşiktaş karşılaşması için antremanlara katılacak.

mendy2.jpg

Ligue 1'de geçen sezon 35 karşılaşmada forma giyen genç oyuncu özellikle defansif aksiyonlarda gösterdiği etkili performansla dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN