Fırtına yeni golcüsünü İngiltere'de buldu! Trabzonspor'a 24 milyon euroluk santrfor: 164 gol 34 asist: Gol yağdıracak...

Fırtına yeni golcüsünü İngiltere'de buldu! Trabzonspor'a 24 milyon euroluk santrfor: 164 gol 34 asist: Gol yağdıracak...

Uruguaylı golcüsü Maxi Gomez ile yollarını ayırdıktan sonra yeni bir golcü arayışlarına başlayan Trabzonspor, yeni golcüsünü İngiltere'de buldu. Karadeniz ekibi 24 milyon euroluk golcüyü kadrosuna katmak için kolları sıvadı.

Uruguaylı golcü Maxi Gomez ile yollarını ayıran geçen sezon takıma katılan Umut Bozok'tan ise beklenen katkıyı alamayan Trabzonspor, golcü transferinde gözünü İngiltere'ye dikti. Bordo-mavili ekip, yeni golcüsüne kavuşmak için adeta geri geri sayıma geçti.

Süper Lig'in 4. hafta karşılaşmasında Kasımpaşa'yı 1-5 ile geçerek milli araya moralle giren Karadeniz ekibi golcü transferinde düğmeye bastı.

Transfer sezonunun başladığı günden bu yana Onuralp Cevikkan, Dimitrios Kourbelis, Joaquín Fernández, Mislav Orsic, Filip Benkovic, Göktan Gürpüz, Tonio Teklic, Mehmet Can Aydın, Fountas ve son olarak Rayyan Baniya'yı kadrosuna katan Trabzonspor, bu kez golcü transferini bitirmek için kolları sıvadı.

Gazeteci Safa Can Konuksever'in aktardığına göre; Hırvat golcü Bruno Petkovic'ten olumsuz yanıt alan Trabzonspor, golcü transferi için gözünü İngiltere'ye dikti. Bordo-mavili ekip, İngiliz ekibi Southampton formasını terleten 29 yaşındaki golcü futbolcu Paul Onuachu'yu transfer etmek için düğmeye bastı.

Paul Onuachu nearing Bundesliga switch with Augsburg, Stuttgart interested

Bordo-mavili ekibin Nijeryalı golcüyü kadrosuna katmak için girişimlerini hızlandırdığı ifade edilirken Karadeniz ekibinin golcü futbolcuyu kiralık olarak kadrosuna katmayı amaçladığı ileri sürüldü.

Geçtiğimiz kış transfer sezonunda Belçika ekibi Genk'ten 18 milyon euro karşılığında Southampton'a transfer olan golcü futbolcu, İngiliz ekibinin forması altında 12 maçta görev alırken gol ya da asist katkısı üretemedi.

Nijeryalı yetenek Belçika ekibinde ise 134 maçta görev alırken 85 gol 10 asist kaydetti. Tecrübeli golcü Nijerya formasını 19 maçta terletti ve 3 gol kaydetti.

Yıldız golcü futbol hayatı boyunca ise 341 maçta görev alırken 164 gol 34 asist kaydetti. Golcü futbolcu için bugüne dek toplamda 24 milyon euro bonservis bedeli ödendi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN