Fırtına'dan olay transfer hamlesi: Pepe için girişimler hızlandırıldı

Fırtına'dan olay transfer hamlesi: Pepe için girişimler hızlandırıldı

Kadrosunu güçlendirmeye devam eden Fırtına, transfer günlerinin sona yaklaşılması nedeniyle fırsat transferleri yapmak istiyor. Adı Beşiktaş'la da anılan Nicolas Pepe için girişimlerde bulunan Fırtına, oyuncuyu kadrosuna katmak istiyor.

Kadrosuna son olarak Fransa'nın Angers ekibinden potansiyel yıldız adayı Mendy'i katan Fırtına'da transfer çalışmaları hızlandı.

pepe1.jpg

Hücum hattında Nenad Bjelica'ya geniş bir havuz sunmak isteyen Bordo-Mavili yönetim, dünyaca ünlü yıldız oyuncu Nicolas Pepe transferinin şartlarını araştırıyor.

pepe2.jpg

Arsenal ile yollarını ayırmak isteyen deneyimli kanat oyuncusu geride kalan sezonu Nice'de kiralık geçirirken 6 gol atma başarısı göstermişti. Adı Beşiktaş'la da anılan Fildişi Sahilli kanat oyuncusu için girişimleri hızlandıran Fırtına, Pepe'yi kadrosuna katmak istiyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN