Fırtına'dan tarihi transfer hamlesi! Fenerbahçe'nin eski yıldızı Trabzonspor'a transfer oluyor!

Fırtına'dan tarihi transfer hamlesi! Fenerbahçe'nin eski yıldızı Trabzonspor'a transfer oluyor!

Kış transfer sezonunun başladığı günden bu yana kadrosuna takviye yapamayan Trabzonspor, Fenerbahçe'nin eski yıldızını kadrosuna katarak sürpriz bir transferi gerçekleştirmeyi hedefliyor.

11 Ocak'ta başlayan kış transfer döneminde kadrosuna herhangi bir transfer yapmayan Trabzonspor, Fenerbahçe'nin eski yıldızını kadrosuna katmak için kolları sıvadı. Bordo-mavili ekip, ezeli rakibinin eski yıldızını transfer etmek için düğmeye bastı.

Larsen, Teklic, Kurbelis ve Bakasetas ile yollarını ayırarak yabancı oyuncu sayısını azaltan Trabzonspor, takviye çalışmalarını hızlandırdı. Süper Lig'de son 4 karşılaşamadan yenilgiyle ayrılan bordo-mavili ekip, ezeli rakibi Fenerbahçe'nin eski yıldızını kadrosuna katmak için çalışmalara başladı.

Youtube'da yayın yapan "FırtınaCast" kanalından Ömer Küçük'ün aktardığına göre; Bordo-mavili ekibin tecrübeli teknik adamı Abdullah Avcı, bordo-mavili yönetim ile yaptığı toplantıda geçen sezon Fenerbahçe formasını terleten 31 yaşındaki savunma oyuncusu Ezgjan Alioski'nin transferini istedi.

Ezgjan Alioski Süper Lig'den 3 kulübün radarında.

Bu sezon Suudi Arabistan ekibi Al-Ahli forması altında 4 maçta görev alan 31 yaşındaki savunma oyuncusu 1 asiste imza attı. Tecrübeli sol bek oyuncusu geçen sezon Fenerbahçe'de kiralık olarak forma giymişti.

Makedon savunma oyuncusu Fenerbahçe forması altında 26 maçta görev alırken bu karşılaşmalarda 1 gol 2 asiste imza atmıştı. 31 yaşındaki savunma oyuncusunun güncel piyasa değerinin 3 milyon euro olduğu öğrenildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN