Fırtına’nın kalesi düştü

Fırtına’nın kalesi düştü

Spor Toto Süper Lig’de 726 günlük iç saha yenilmezlik serisi Ümraniyespor maçı ile sona eren Trabzonspor, Adana Demirspor’a da evinde boyun eğdi. Ligde son 3 iç saha maçının 2’sini kaybeden Fırtına’da Başkan Ertuğrul Doğan ve yönetimi, yeni döneme yenilgi ile başladı.

726 gün boyunca sahasında mağlubiyet yüzü görmeyen Trabzonspor’da işler tersine döndü. Bordo-Mavililer son maçlarda iç sahada da kötü bir grafik çizmeye başladı. 726 günlük yenilmezlik serisi HangiKredi Ümraniyespor maçıyla sona eren Bordo-Mavililer, Yukatel Kayserispor maçını da 4-3 kaybederek ligde son 3 iç saha maçının 2’sini kaybetmiş oldu.

Kayserispor maçına kadar sahasındaki 13 lig maçında sadece 7 gol yiyen, Bordo-Mavililer, son maçta 4 gol yiyerek bu alanda da geriye gitmiş oldu. Bordo-Mavililer, Kayserispor maçına kadar ligde Adana Demirspor ile birlikte sahasında en az gol yiyen takım konumundaydı.

Ayrıca Trabzonspor’da olağanüstü kongrede seçilen Ertuğrul Doğan ve yönetim kurulu, dönemlerinin ilk resmi karşılaşmasında Yukatel Kayserispor mücadelesine ev sahipliği yaptı. Bordo-Mavili camianın yeni yönetimi, HangiKredi Ümraniyespor karşısında kaybedilen yenilmezlik serisinin ardından Adana Demirspor galibiyetiyle umutlanmıştı. Yeni yönetim kurulu resmi olarak evindeki ilk yenilgisini Yukatel Kayserispor maçında yaşadı.

Öte yandan Abdullah Avcı’nın ayrılığı sonrasında takımın emanet edildiği Orhan Ak, takımın başında sorumlu olarak son oynanan Adana Demirspor maçında çıkmıştı. Ertuğrul Doğan yönetiminin sezon sonuna kadar anlaşma sağladığı Ak, teknik direktör olarak ilk kez Yukatel Kayserispor maçında takımı yönetti. Geçici antrenör olarak oynanan Adana Demirspor’dan galibiyetle ayrılan Orhan Ak, teknik direktör olarak çıktığı ilk maçtan mağlup ayrıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN