Fırtına'ya 98 milyon euroluk süper yıldız! Beşiktaş'a tarihi transfer çalımı: Yer yerinden oynayacak: Yılın transfer bombası!

Fırtına'ya 98 milyon euroluk süper yıldız! Beşiktaş'a tarihi transfer çalımı: Yer yerinden oynayacak: Yılın transfer bombası!

Transfer sezonunun en hareketli takımlarından biri olan Trabzonspor, 98 milyon euroluk süper yıldız için düğmeye bastı. Karadeniz ekibi tarihe geçecek transfer hamlesi için kolları sıvadı.

Bu sezon Süper Lig'e Antalyaspor galibiyeti ile başlayan daha sonrasında ise Galatasaray ve Rizespor'a mağlup olan Trabzonspor, 4. hafta karşılaşmasında konuk olduğu Kasımpaia'yı 1-5 ile geçerek milli araya moralle girdi. Bu sezon şampiyonluk yarışında yer almayı hedefleyen bordo-mavili ekipte sıcak saatler yaşanıyor.

Karadeniz ekibi, 98 milyon euroluk süper yıldızı kadrosuna katmak için düğmeye bastı. Fırtına bu transfer ile ezeli rakibi Beşiktaş'a uzun yıllar unutulmayacak bir transfer çalımı atmayı planlıyor.

Trendyol Süper Lig'in 4. hafta karşılaşmasında Kasımpaşa'yı 1-5 ile geçen Trabzonspor, 15 Eylül'de sona erecek transfer dönemi öncesinde gözünü İngiltere'ye dikti. Karadeniz ekibi 98 milyon euroluk süper yıldızı kadrosuna katmak için kolları sıvadı.

Bu sezon transfer döneminin başladığı günden bu yana Onuralp Cevikkan, Dimitrios Kourbelis, Joaquín Fernández, Mislav Orsic, Filip Benkovic, Göktan Gürpüz, Tonio Teklic, Mehmet Can Aydın, Fountas, Rayyan Baniya ve Berat Özdemir'i kadrosuna katan Trabzonspor, son olarak Fransız orta saha oyuncusu Batista Mendy ile prensip anlaşmasına varmıştı. Karadeniz ekibi bu kez 98 milyon euroluk süper yıldızı kadrosuna katmak için düğmeye bastı.

TARİHİ TRANSFER HAMLESİ

Gazeteci Safa Can Konuksever'in aktardığına göre; Trabzonspor, İngiliz devi Arsenal forması giyen Fildişi Sahilli dünya yıldızı Nicolas Pepe'yi kadrosuna katmak için girişimlere başladı. Hücum hattı için bir fırsat transferi hedefleyen Karadeniz ekibi 28 yaşındaki golcü futbolcu için girişimlere başladı.

2019 yılında 80 milyon euro karşılığında Fransız ekibi Lille'den Arsenal'e transfer olan Pepe, İngiliz ekibinde 112 maçta forma şansı bulurken söz konusu karşılaşmalarda 27 gol, 21 asist kaydetti. Fildişi Sahilli yıldız golcü için bugüne dek toplamda 98 milyon euro bonservis bedeli ödendi.

Geçen yıl kiralık olarak Fransız ekibi Nice formasını terleten 28 yaşındaki golcü futbolcu Fransız ekibinde 28 maçta görev alırken takımına 8 gol 1 asistlik katkı sundu.

Yıldız golcü transfer sezonunun ilk günlerinde Beşiktaş'ın da transfer gündemine gelmiş ancak Beşiktaş, Pepe'yi kadrosuna katamamıştı. Fırtına bu transferle hem hücum hattını güçlendirmek hem de ezeli rakibi Beşiktaş'a uzun yıllar unutulmayacak bir transfer çalımı atmayı hedefliyor.

Nicolas Pépé - Oyuncu profili 23/24 | Transfermarkt

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN