Formula 1 yarışlarında nefes kesen anlar yaşandı

Formula 1 yarışlarında nefes kesen anlar yaşandı

Formula 1 yarışlarının Suudi Arabistan etabında Red Bull pilotu Max Verstappen ile Mercedes pilotu Lewis Hamilton arasında inanılmaz bir mücadele yaşandı. O anlarda Hamilton, Verstappen'in aracına çarptı ve ön kanadını kırdı.

Formula 1'de Suudi Arabistan etabı adeta nefes kesti. F1 şampiyonluğu için kıyasıya yarışan Verstappen ve Hamilton arasındaki mücadele adeta bir düelloya döndü. Hamilton 43. turda rakibini geçerek etabı birinci tamamladı ve şampiyonluk sezonun son yarışına kaldı.

Formula 1 yarışlarının Suudi Arabistan etabında Red Bull pilotu Max Verstappen ile Mercedes pilotu Lewis Hamilton arasında inanılmaz bir mücadele yaşandı. Yarışın 38. turunda Hamilton, Verstappen’in aracına arkadan çarptı. Çarpışmanın etkisiyle Hamilton’un aracının ön kanadı kırıldı.

'O BİR ÇILGIN'

Kazanın ardından Hamilton anons yaparak ''O tam bir çılgın. Önümde fren testi yaptı'' dedi. Verstappen’e pist sınırlarını ihlal edip kendisine avantaj sağladığı gerekçesiyle 5 saniye ceza verildi. Hamilton, hasarlı ön kanadıyla yarıştaki en hızlı turu attı. Verstappen’i 43. turda geçip yarışın liderliğine oturdu.

Şampiyonluk sezonun son yarışına kaldı.

ŞAMPİYON HAMİLTON

2021 Formula 1 sezonunun 21'inci yarışı olan Suudi Arabistan Grand Prix'sinde zafer Mercedes pilotu Lewis Hamilton'ın oldu. Verstappen ise üçüncü sırada kaldı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN