Fred Fenerbahçe'ye veda ediyor! 40 milyon euroluk teklif: Tarihe geçecek...

Fred Fenerbahçe'ye veda ediyor! 40 milyon euroluk teklif: Tarihe geçecek...

Bir aydır sahalardan uzak kalan Brezilyalı yıldız Fred, Fenerbahçe'ye veda ediyor. Kanarya, 40 milyon euroyu kasasına koyacak.

21 Ocak'ta Kadıköy'de oynanan ve 1-1 sona eren Samsunspor karşılaşmasında sakatlık yaşayarak oyundan alınan ve o tarihten bu yana takımından uzak olan Brezilyalı süper yıldız Fred, Fenerbahçe'ye veda ediyor. Yıldız golcünün 40 milyon euro bonservis bedeli karşılığında sarı-lacivertli ekip ile yolları ayıracağı öne sürüldü.

Sezon başında İngiliz devi Manchester United'tan 9,7 milyon euro bonservis bedeli karşılığında takıma katılan Brezilyalı orta saha oyuncusu Fred, sarı-lacivertli ekibe veda etmeye hazırlanıyor.

Fotomaç'ın haberine göre; Bir aydır sahalardan uzak kalan yıldız oyuncu için Suudi Arabistan Ligi ekiplerinden Al Hilal devreye girdi. Arap ekibinin 30 yaşındaki yıldız oyuncuyu kadrosuna katmak için 40 milyon euro bonservis bedeli ödemeye hazır olduğu öne sürüldü.

Bu sezon 21 resmi maçta sahaya çıkan Fred, 6 asiste imza attı. Yıldız oyuncunun güncel piyasa değerinin 19 milyon euro olduğu öğrenildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN