Futboldan men edilen futbolcu Süper Lig kulübüne transfer oluyor! Ön protokol bile imzalandı

Futboldan men edilen futbolcu Süper Lig kulübüne transfer oluyor! Ön protokol bile imzalandı

Gerçek yaşını beyan etmediği gerekçesiyle futboldan men edilen Kamerunlu futbolcu Wilfried Nathan Doualla'nın Antalyaspor'a transfer olacağı ve kulübüyle anlaşma imzalandığı ileri sürüldü. Hem Antalyaspor'un transfer yasağı cezasının bulunması, hem futbolcunun futbol men edilmesi dolayısıyla transferin nasıl gerçekleşeceği merak konusu oldu. İşte detaylar...

Geçtiğimiz Aralık ayına damgasını vuran Kamerun'daki 62 oyuncuyu ilgilendiren yaş skandalının cezaları belli oldu. Tam 62 futbolcunun, yaş küçültme iddiası ve çifte kimlik olayları yüzünden men edildiği haberleri gündeme gelirken, Süper Lig'den bir ekibin de bu futbolculardan birisini transfer etmek üzere olduğu öne sürüldü.

AFRİKA BASINI YAZDI

Ajansspor'da yer alan habere göre, Afrika basınında çıkan haberlere ve gazeteci Eric Njiru, Antalyaspor'un yaş skandalına adı karışan Wilfried Nathan Doualla'yı Antalyaspor transfer etmek üzere.

Gazeteci Eric Njiru, sosyal medya hesabından transfer iddialarıyla ilgili olarak, "AFCON'un en genç oyuncusu olan 17 yaşındaki Nathan Wilfried Douala, kendisi ve diğer 60 kişiyle birlikte yaş sahtekarlığı nedeniyle ceza almasına rağmen kulübüyle anlaşmaya varmasından günler sonra Türk tarafı Antalyaspor'a transfer olmak üzere" paylaşımında bulundu.

wilfried-nathan-doualla-kimdir-hangi-takimlarda-oynadi.jpg

TRANSFER YASAĞI BULUNUYOR

Devre arası transfer döneminde transfer tahtası kapanan ve hali hazırda transferine izin verilmeyen Antalyaspor'un FIFA'da 4 dosyası bulunuyor. 3 dönem transfer yasağı alan kırmızı-beyazlıların bu cezası geçtiğimiz günlerde süresiz olarak değiştirildi.

İŞ BİRLİĞİ ANLAŞMASI YAPILDI

Wilfried Nathan Doualla'nın bonservisini elinde bulunduran Victoria United'ın başkanının geçtiğimiz günlerde Antalya'ya gelmesi de iddiaları güçlendirdi. Antalyaspor Kulübü'nü ziyaret eden Kamerun ekibinin resmi sosyal medya hesabı, Akdeniz ekibiyle iş birliği anlaşması imzalandığını duyurdu.

victoria-united-antalyaspor.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN