Galatasaray 33 milyon euroluk bombayı patlatmak için harekete geçti! 115 gol 76 asist...

Galatasaray 33 milyon euroluk bombayı patlatmak için harekete geçti! 115 gol 76 asist...

Süper Lig'de 24. şampiyonluğuna ulaşmak için gün sayan Galatasaray, Devler Ligi'nde başarılı sonuçlara imza atmak için 33 milyon euroluk bombayı patlatmayı hedefliyor.

Pazar akşamı deplasmanda Karagümrük'ün konuğu olacak olan lider Galatasaray, sezon sonunun yaklaşmasıyla transfer operasyonuna başladı. Yeni sezonda Şampiyonlar Ligi'nde başarılı sonuçlara imza atabilecek iddialı bir kadro kurmayı planlayan sarı-kırmızılı ekip, 33 milyon euroluk orta saha oyuncusunu kadrosuna katmak için kolları sıvadı.

Sezon başından bu yana orta saha oyuncularından yeteri kadar katkı alamayan Galatasaray, yaz transfer döneminde bu pozisyona takviye yapma kararı aldı. Aslan, orta saha takviyesi için gözünü İspanya'ya dikti.

TRT Spor'dan Evren Göz'ün aktardığına göre; Sarı-kırmızılı ekip, İspanyol devi Barcelona formasını terleten Alman orta saha oyuncusu İlkay Gündoğan'ı kadrosuna katmak için önümüzdeki günlerde girişimlerde bulunacak.

Güncel piyasa değeri 16 milyon euro olan 33 yaşındaki orta saha oyuncusu, bu sezon Barcelona forması altında 48 karşılaşmada görev alırken 5 gol 12 asiste imza attı.

Geçen yıl yaz transfer döneminde bedelsiz olarak Barcelona'ya imza atan yıldız orta saha oyuncusu için bugüne dek toplamda 33 milyon euro bonservis bedeli ödendi. Alman orta saha oyuncusu futbol kariyeri boyunca toplamda 605 karşılaşmada görev alırken bu karşılaşmalarda 115 gol 76 asiste imza attı.

Yıldız orta saha oyuncusunun Barcelona ile olan sözleşmesi gelecek sezon sonunda sona erecek. Galatasaray taraftarı olduğu bilinen İlkay Gündoğan'ın sarı-kırmızılı ekibe transfer olmaya sıcak bakabileceği öne sürüldü.

İlkay Gündoğan: "Ben Galatasaray'a gelmeye hazırım, Barcelona'yı ikna etmek sizin işiniz"

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN