Galatasaray Avrupa'nın zirvesine oturdu! Okan Buruk, Guardiola ve Ancelotti'yi dahi geride bıraktı...

Galatasaray Avrupa'nın zirvesine oturdu! Okan Buruk, Guardiola ve Ancelotti'yi dahi geride bıraktı...

Pazar akşamı evinde ağırlayacağı Fenerbahçe karşısında sahadan bir puanla ayrılması halinde Süper Lig'deki 24. şampiyonluğunu yaşayacak olan Galatasaray, Avrupa'nın beş büyük liginde zirveye oturdu.

FURKAN UZUN

Trendyol Süper Lig'in 37. hafta karşılaşmasında pazar akşamı evinde Fenerbahçe'yi ağırlayacak Galatasaray, Avrupa'nın zirvesine oturdu. Sarı-kırmızılı ekibin başarılı teknik adamı Okan Buruk, 2024 yılına damga vurdu. Buruk, 2024 yılında Avrupa'daki beş büyük ligdeki lider takımlar baz alındığında en çok puan toplayan teknik adam oldu.

Süper Lig'in ikinci yarısında 17'de 17 yaparak 51 puan toplayan Galatasaray, pazar akşamı evinde Fenerbahçe'yi konuk edecek. Aslan, dev derbiden bir puanla ayrılması halinde dahi Süper Lig'deki 24. şampiyonluğunu elde edecek.

Sarı-kırmızılı ekip, 2024 yılında Avrupa'nın beş büyük ligindeki lider takımlar (Premier Lig, La Liga, Serie A, Bundesliga ve Ligue 1) baz alındığında en çok puan toplayan takım oldu.

2024 yılında Avrupa'daki beş büyük ligde lider takımlar baz alındığında en çok puan toplayan takımların listesi şu şekilde:

*Galatasaray- 51
*Real Madrid-48
*Manchester City-48
*Bayern Leverkusen-45
*İnter-33

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN