Galatasaray - Beşiktaş derbisi saat kaçta? GS-BJK maçı saat kaçta? GS BJK derbi maç saati

Galatasaray - Beşiktaş derbisi saat kaçta? GS-BJK maçı saat kaçta? GS BJK derbi maç saati

Süper Toto Süper Lig heyecanı hız kesmeden devam ediyor. 5 Kasım 2022 Cumartesi günü Galatasaray ve Beşiktaş daha da kozlarını paylaşacak. Futbolseverler derbinin saat kaçta başladığını merak ediyor. İşte Galatasaray-Beşiktaş maçı hakkında merak edilen tüm detaylar…

Beşiktaş ve Galatasaray arasında gerçekleşecek olan tarihi derbi için nefesler tutuldu. Bu akşam sahada ter dökecek olan takımlar son çalışmalarını gerçekleştirir. Maça saatler kala futbolseverler de derbi saati hakkındaki araştırmalarını hızlandırdı. İşte Galatasaray-Beşiktaş maçı hakkında merak edilen tüm detaylar…

GALATASARAY-BEŞİKTAŞ DERBİSİ SAAT KAÇTA BAŞLAYACAK?

Galatasaray ve Beşiktaş arasında oynanacak olan maç bugün saat 20.00'de başlayacak. Süper Toto Süper Lig'in 13 haftasında gerçekleşecek olan derbi heyecanla bekleniyor. 352. kez karşı karşıya gelecek olan iki takım için hazırlıklar devam ediyor.

GALATASARAY - BEŞİKTAŞ DERBİSİ NEREDE OYNANACAK?

5 Kasım 2022 Cumartesi günü sahaya çıkacak olan Galatasaray ve Beşiktaş Nef Stadı'nda karşılaşacak. Saat 20.00'de başlayacak olan derbiyi Halil Umut Meler yönetecek. Meler’e ise Mustafa Emre Eyisoy ile İbrahim Çağlar Uyarcan yardım edecek. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Kadir Sağlam oldu.

GS-BJK MAçı Ne Zaman

Galatasaray, 12 haftalık Süper Lig sürecinde çıktığı 11 maçta 6 galibiyet 3 beraberlik ve 2 mağlubiyet yaşadı. Sarı-kırmızılı takım Süper Lig'in 13 haftasına 21 puanla giriş yaparak 5 sırada yer aldı.

Beşiktaş 12 haftalık Süper Lig sürecinde çıktığı 12 maçta 6'sını kazanırken dördünde beraberlik elde ederken 2 maçta ise mağlup edildi. Siyah-beyazlı takım Süper Lig'in 13 haftasına 22 puanla giriş yaparak 4 sırada yer aldı.

LİG MÜSABAKALARI

Galatasaray ve Beşiktaş arasında gerçekleştirilen 128 karşılaşmaya bakıldığında genel toplamda sarı-kırmızılı takımın üstün olduğu görülüyor. İki takımın karşı karşıya geldiği müsabakalarda ise 47 kez Galatasaray kazanırken 38 kez Beşiktaş’ın kazandığı görülüyor. Oynanan 43 müsabaka da ise eşitlik bozulmadı. Oynanan maçlar kapsamında Galatasaray 156 gol atarken Beşiktaş ise 135 gol attı.

Nef stadyumu

NEF STADI'NDAKİ MAÇLAR

2011 yılında Nef stadyumunda Beşiktaş'ı ağırlayan Galatasaray büyük üstünlük sağladı. Nef stadyumunda Beşiktaş ve Galatasaray arasında ilk maç 26 Şubat 2012 tarihinde oynandı. İlk maçta Galatasaray 3-2’lik skorla Beşiktaş'ı mağlup etti. Seyrantepe'de gerçekleşen 12 karşılaşmaya ev sahipliği yapan Galatasaray 8 galibiyet elde etti. Siyah-beyazlılar ise 2 galibiyet elde ederken 2 maç ise beraberlik ile sonuçlandı. Nef Stadyumu'nda Galatasaray 19 gol atarken Beşiktaş ise 9 gol attı.

SON 10 MAÇTA BEŞİKTAŞ ÜSTÜNLÜĞÜ GÖRÜLÜYOR

İki takım arasında gerçekleşen son 10 maçta Beşiktaş'ın üstünlüğü görülüyor. Son 10 maçta siyah-beyazlı ekip 5 kez kazanırken Galatasaray ise 4 maçta galibiyet elde etti. Oynanan 1 karşılaşma ise beraberlik ile sonuçlandı. Son 10 maç kapsamında siyah-beyazlı ekip 11 kez fileleri havalandırırken Galatasaray ise 10 gol ile sahadan ayrıldı.

Galatasaray Beşiktaş

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN