Galatasaray bir bombayı daha patlatıyor! 'Yeni Sergio Ramos' sarı-kırmızılı olacak...

Galatasaray bir bombayı daha patlatıyor! 'Yeni Sergio Ramos' sarı-kırmızılı olacak...

Kış transfer döneminin en hareketli takımlarından biri olan Galatasaray, gözünü İspanya'ya dikti.

Kış transfer döneminin en hareketli takımlarından biri olan Galatasaray'da sıcak saatler yaşanıyor. Geçen sezon kış transfer döneminde Boey ile yollarını ayırdığı günden bu yana sağ bek pozisyonunda büyük sorunlar yaşayan sarı-kırmızılı ekip, bir bombayı daha patlatmak için çalışmalara başladı.

Ahmed Kutucu, Morata, Cuesta ve Lemina'yı kadrosuna katarak kış transfer döneminin en hareketli takımlarından biri olan Galatasaray, kadrosuna bir takviye daha yapma kararı aldı.

Savunma hattında büyük sorunlar yaşayan sarı-kırmızılı ekip gözünü İspanya'ya dikti. İspanyol basınında yer alan habere göre; Sarı-kırmızılı ekip, George Gardi aracılığıyla Juanlı için Sevilla'ya 9+2 milyon Euro'luk üçüncü teklifini yaptı.

Güncel piyasa değeri 12 milyon euro olan 21 yaşındaki savunma oyuncusu oyun tarzıyla Sergio Ramos'a benzetiliyor. Genç savunmacı bu sezon görev aldığı 20 karşılaşmada 3 gol 3 asiste imza attı.

Aslan'ın bu transferde oldukça ısrarcı olduğu ileri sürüldü. Juanlu Sanchez kimdir? Galatasaray'ın ilgilendiği Juanlu Sanchez kaç yaşında, nereli? Juanlu Sanchez hangi pozisyonda oynuyor? Juanlu Sanchez'in istatistikleri nasıl? - Son Dakika Spor Haberleri | Cumhuriyet

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN