Galatasaray bir ilki daha başardı! Sacha Boey transferinde tarihe geçen detay

Galatasaray bir ilki daha başardı! Sacha Boey transferinde tarihe geçen detay

Galatasaray ilklerin takımı olma yolunda emin adımlarla ilerliyor. Sacha Boey transferiyle bunu bir kez daha kanıtladı. Transfer sürecinde tarihe geçen detay dikkatlerden kaçmadı. İşte transferin detayları...

BURAK ÖZTOPRAK

Galatasaray'ın yıldız sağ bek oyuncusu Sacha Boey, Bayern Münih'e transfer oldu. Tarihi bir rekorla yapılan transferde pazarlıkta yaşananlar ortaya çıktı. İşte rekor transferin detayları...

TARİHİ TRANSFERDE İMZALAR ATILDI

Futbol camiasında gündeme oturan transfer taraftarı gururlandırdı. Galatarasay'a 2021 senesinde yaz transfer sezonunda 1 milyon 150 bin Euro'ya gelen Sacha Boey, değerini katlayarak artırmayı başardı. Devre arası transfer sezonunda rekor rakama imza atarak Bayern Münih ile anlaşma sağladı. Transfer olan 23 yaşındaki sağ bek Türk futbolunda resmen tarihe geçti.

galatasaray-sacha-boey-1624459.jpg

REKOR MİKTARA İMZALAR ATILDI

Transferiyle büyük ses getiren sağ bek oyuncusu Sacha Boey, 2024 yılına damgayı vurdu. Performansıyla taraftarı kızdırsa da bu miktar adeta telafi niteliğinde oldu. Dünya futbolunun devlerinden olan Bayern Münih'de forma giyme şansı yakaladı.

Bonservis pazarlığı ise taraftarın gözünü doldurdu. Bayern Münih tarafı masaya 15 milyon Euro teklifle otururken, sarı kırmızılı ekip tok satıcı rolü kesti. Masadan karlı bir şekilde kalkan Galatasaray 32 milyon Euro + bonus olarak anlaşmayı sağladı.

maxresdefault-002.jpg

TRANSFERİN DETAYLARI

Sağ bek oyuncusu için rekor transfer Galatasaray'dan geldi. 32 milyon Euro'ya bonservis verilirken 5 milyon Euro'da bonus için konuşuldu.

Bayern Münih ile Galatasaray 2 karşılaşma oynayacak. Karşılaşmadan kazanılan paranın Galatasaray'a verilmesi konusunda anlaşma sağlandı. Bu detayın sarı kırmızılılara getirisi en az 7 milyon Euro olması bekleniyor. Sacha Boey için pazarlama başarısı taraftar tarafından tebrik gördü.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN