Galatasaray bombayı patlatıyor! Mertens'in boşluğunu dolduracak isim belli oldu: Alman dünya yıldızı Galatasaray'a...

Galatasaray bombayı patlatıyor! Mertens'in boşluğunu dolduracak isim belli oldu: Alman dünya yıldızı Galatasaray'a...

Gelecek sezonun transfer çalışmalarına şimdiden başlayan Galatasaray, gözünü Almanya'ya dikti. Aslan, süper yıldızın transferi için çalışmalara başladı.

Bu akşam Trendyol Süper Lig'in 27. hafta karşılaşmasında evinde Antalyaspor'u konuk edecek Galatasaray, bir yandan da gelecek sezonun planlamasını yapmaya çalışıyor. Sarı--kırmızılı ekip, bu doğrultuda gözünü Almanya'ya dikti.

Sezon sonunda Belçikalı süper yıldız Dries Mertens ile yolları ayırması beklenen Süper Lig'in son şampiyonu, golcü futbolcunun boşluğunu dolduracak ismi Almanya'da buldu.

Fotomaç'ın haberine göre; Mertens ile yollarını ayırmayı planlayan Galatasaray, Belçikalı yıldızın boşluğunu dolduracak isimler konusunda şimdiden çalışmaya başladı. Aslan'ın, camiayı heyecanlandıracak bir yıldızı kadrosuna katmayı hedeflediği öne sürüldü.

Sarı-kırmızılı ekibin, Alman devi Borussia Dortmund ile yolları ayırmasına kesin gözüyle bakılan Alman golcü Marco Reus ile ilgilendiği öne sürüldü.

Güncel piyasa değeri 7 milyon euro olan Alman golcü, bu sezon görev aldığı 28 karşılaşmada takımına 6 gol 5 asistlik katkı sundu. 34 yaşındaki yıldız golcü, futbol hayatı boyunca ise 614 karşılaşmada görev alırken bu karşılaşmalarda 236 gol 158 asiste imza attı.

Bu transferde kısa süre içerisinde sıcak gelişmelerin yaşanabileceği öne sürüldü.

Marco Reus - Oyuncu profili 23/24 | Transfermarkt

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN