Galatasaray bombayı patlattı! Aslan, 36 milyon euroluk dünya yıldızını resmen açıkladı: 13 yıl sonra ilk kez...

Galatasaray bombayı patlattı! Aslan, 36 milyon euroluk dünya yıldızını resmen açıkladı: 13 yıl sonra ilk kez...

Bu sezon tüm kulvarlarda şampiyonluk yaşamayı hedefleyen Galatasaray, bombayı patlatarak 13 yıl aradan sonra ilke imza attı. Alsan, 36 milyon euroluk yıldızı kadrosuna kattı.

Ara transfer döneminin sessiz takımlarından olan Galatasaray bombayı patlattı. Sarı-kırmızılı ekip, 36 milyon euroluk dünya yıldızını kadrosuna katarak transferde 13 yıl aradan sonra bir ilke imza attı.

Süper Lig'in son şampiyonu Galatasaray, transfer sezonundaki sessizliğini bozdu. Aslan, bombayı patlatarak 36 milyon euroluk süper yıldızı kadrosuna kattı. Fransız savunma oyuncusu Sacha Boey'i bonuslar dahil olmak üzere 35 milyon euro karşılığında Bayern Münih'e satan sarı-kırmızılı ekip, Fransız yıldızın boşluğunu doldurdu.

Sarı-kırmızılı ekip, Premier Lig'de kümede kalma savaşı veren Nottingham Forest formasını terleten Fildişi Sahilli sağ beki Serge Aurier'i kadrosuna kattı.

Aslan, 31 yaşındaki yıldız savunma oyuncusunun sezon sonuna kadar kiralık olarak takıma katıldığını açıkladı. Galatasaray'dan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Profesyonel futbolcu Serge Alain Stephane Aurier ve kulübü Nottingham Forest Football Club Limited ile oyuncunun transferi konusunda anlaşmaya varılmıştır. Buna göre, futbolcunun eski kulübüne 100.000 Euro transfer bedeli ödenecektir. Futbolcu ile 2023/2024 sezonu sonuna kadar sözleşme imzalanmıştır. Buna göre, futbolcumuza 2023/2024 sezonu için net 600.000 Euro garanti ücret ile net 150.000 Euro imza ücreti ödenecektir"

Bu sezon İngiliz ekibinde 13 maçta görev alan Fildişi Sahilli savunma oyuncusu takımına 2 asistlik katkı sundu. Güncel piyasa değeri 7 milyon euro olan tecrübeli savunma oyuncusu için bugüne dek toplamda 36 milyon euro bonservis bedeli ödendi.

31 yaşındaki savunma oyuncusu, sarı-kırmızılı ekibin 13 yıl aradan sonra savunma hattına transfer ettiği ilk Fildişi Sahilli oyuncu oldu. Aslan son olarak 2011-2012 sezonunun yaz transfer döneminde Fildişi Sahilli savunma oyuncusu olarak Eboue'yi kadrosuna katmıştı.

My brother was murdered but two days later I played for Tottenham before flying home to comfort my grieving mother | The Sun

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN