Galatasaray-Fenerbahçe derbisi hangi kanalda yayınlanacak? Derbi saat kaçta başlıyor? Muhtemel 11’ler belli oldu mu?

Galatasaray-Fenerbahçe derbisi hangi kanalda yayınlanacak? Derbi saat kaçta başlıyor? Muhtemel 11’ler belli oldu mu?

Trendyol Süper Lig heyecanı hız kesmeden devam ederken heyecanla beklenen Galatasaray-Fenerbahçe derbisi 24 Aralık akşamı gerçekleşecek. Futbolseverler merakla bu maçı beklerken hangi kanalda yayınlanacağını araştırmaya başladı. Peki Galatasaray-Fenerbahçe derbisi hangi kanalda yayınlanacak? Derbi saat kaçta başlıyor? Muhtemel 11’ler belli oldu mu? İşte derbi detayları…

A Spor'da yer alan habere göre, Trendyol Süper Lig’in en kritik maçlarından biri 24 Aralık akşamı oynanacak. Galatasaray-Fenerbahçe arasında yapılacak olan derbi büyük bir heyecanla beklenirken, puan durumundaki averaj farkı ile yarış sürüyor. Her iki takımda kupa için canını dişine takarken, bu derbiyi kazanan takım 3 puanla evine dönecek.

yeni-proje-004.jpg

GALATASARAY-FENERBAHÇE DERBİSİ NEREDE, NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Trendyol Süper Lig'in 18. haftasında oynanacak olan ve heyecanla beklenen derbi, Ülker Stadyumu’nda saat 19.00’da başlayacak.

yeni-proje-2-004.jpg

GALATASARAY-FENERBAHÇE DERBİSİ HANGİ KANALDA?

24 Aralık Pazar (Bugün) akşam saat 19.00’da oynanacak olan derbi, beIN Sports 1 ekranlarında canlı yayınlanacak. Mücadele beIN Connect'ten de canlı takip edilebilecek.

yeni-proje-1-003.jpg

DERBİNİN MUHTEMEL 11’LERİ KİMLER?

Galatasaray: Muslera, Sacha Boey, Kaan Ayhan, Abdülkerim Bardakcı, Barış Alper Yılmaz, Kerem Demirbay, Torreira, Ziyech, Kerem Aktürkoğlu, Zaha, Icardi.

Fenerbahçe: Livakovic, Osayi Samuel, Djiku, Serdar Aziz, Ferdi, Crespo, İsmail Yüksek, İrfan Can Kahveci, Szymanski, Tadic, Dzeko.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN