Galatasaray-Fenerbahçe maçının hakemi belli oldu! Büyük derbiyi o isim yönetecek…

Galatasaray-Fenerbahçe maçının hakemi belli oldu! Büyük derbiyi o isim yönetecek…

Futbolseverlerin merakla beklediği Fenerbahçe-Galatasaray derbisinin hakemi belli oldu. Heyecanla beklenen büyük derbiyi yönetecek isim o oldu. İşte konuya ilişkin detaylar…

Trendyol Süper Lig'in 18. Haftasında gerçekleşecek olan Galatasaray-Fenerbahçe derbisi bu akşam yapılacak. Futbol meraklıları uzun zamandır bu derbiyi beklerken maçın hakemi de en çok merak edilen konular arasında yer oldu. Maçı yönetecek isim ise kararlaştırıldı.

yeni-proje-1-002.jpg

GALATASARAY-FENERBAHÇE DERBİSİNİ KİM YÖNETECEK?

24 Aralık Pazar günü yapılacak olan karşılaşma Arda Kardeşler tarafından yönetilecek. Ülker Stadyumu’nda yapılacak olan derbiyi Bursa bölgesi hakemi olan Arda Kardeşler yönetecek iken bu maçla ilk kez Galatasaray-Fenerbahçe derbisi yönetmiş olacak.

yeni-proje-003.jpg

Kariyeri boyunca daha önce bir kere Beşiktaş-Fenerbahçe derbisini yöneten hakemin yardımcılıklarını ise Mehmet Emin Tuğral ile Süleyman Özay yapacak. Maçın dördüncü hakemi Cihan Aydın olacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN