Galatasaray 'final' maçlarını kaybetmiyor

Galatasaray 'final' maçlarını kaybetmiyor

Trendyol Süper Lig'in 37. haftasında Fenerbahçe ile kozlarını paylaşacak Galatasaray, rakibinden 1 puan alması halinde şampiyon olacak. Sarı-Kırmızılı ekibin bu tarz 'final' maçlarında göstermiş olduğu performans ayakta alkışlanacak cinsten.

Trendyol Süper Lig'in 37. haftası dev bir derbiye ev sahipliği yapacak. Lider Galatasaray, en yakın takipçisi Fenerbahçe ile sahasında kozlarını paylaşacak. Bitime iki hafta kala ezeli rakibiyle arasındaki puan farkını 6'ya çıkaran Sarı-Kırmızılılar, karşılaşmadan beraberlik veya galibiyetle ayrılması halinde 24. şampiyonluğunu ilan edecek.

Resim

Galatasaray, Fenerbahçe derbisine çıkarken geçmiş yıllardaki olağanüstü performansına güveniyor. A Spor'dan Onur Özkan'ın derlediği bilgiye göre; Galatasaray, son 40 yılda kazanması veya berabere kalması halinde şampiyonluğunu ilan edeceği 17 maça çıktı. Cimbom, bu karşılaşmalarda 15 galibiyet ve 2 beraberlik alarak hepsinde şampiyonluk ipini göğüsleyen taraf oldu. Galatasaray, söz konusu 17 maçta rakip filelere 49 gol atarken, kalesinde 8 gol gördü.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN