Galatasaray milli yıldızı kadrosuna katıyor! Aslan'dan sürpriz transfer hamlesi...

Galatasaray milli yıldızı kadrosuna katıyor! Aslan'dan sürpriz transfer hamlesi...

Yaz transfer sezonunda yerli oyunculara ağırlık verme kararı alan Galatasaray, milli yıldıza kancayı taktı. Aslan, milli golcüyü kadrosuna katmak için harekete geçti.

Yeni sezonda hayata geçecek olan yeni yabancı kuralı nedeniyle takımdaki yerli oyuncu sayısını artırmayı hedefleyen Galatasaray, milli yıldıza kancayı taktı. Önceliğini yerli oyunculara veren sarı-kırmızılı ekip, A Milli Takım'ın yıldız ismini kadrosuna katmak için kolları sıvadı.

Pazar akşamı evinde konuk ettiği Fenerbahçe'ye 0-1 mağlup olarak şampiyonluk şansını son haftaya bırakan Galatasaray, transfer operasyonuna başladı. Okan Buruk'un raporu doğrultusunda takviye çalışmalarına başlayan sarı-kırmızılı ekip, önceliği hücum hattına ve yerli takviyesine verdi.

A Spor'un haberine göre; Aslan, Fransız ekibi Rennes formasını terleten milli golcü Bertuğ Yıldırım'ı kadrosuna katmak için harekete geçti.

Fransız ekibinin 21 yaşındaki golcü oyuncuyu tecrübe kazanması için kiralık olarak göndermeye sıcak baktığı iddia edilldi. Bu sezon 31 maçta görev alan Bertuğ Yıldırım, bu karşılaşmalarda 2 gol 2 asiste imza atarak beklentilerin altında kaldı.

2028 yılına dek Fransız ekibiyle sözleşmesi bulunan milli golcünün sarı-kırmızılı ekibe transfer olmaya sıcak baktığı iddia edildi. Avrupa, Bertuğ Yıldırım'a Hayran Kaldı: "Türkiye'nin Yeni Golcüsü"- Son Dakika Spor Haberleri | NTVSpor

Güncel piyasa değeri 4 milyon euro olan 21 yaşındaki golcü oyuncu geçen yıl 5,4 milyon euro karşılığında Hatayspor'dan transfer edilmişti. A Milli Takım formasını 3 maçta terleten genç golcü, bu karşılaşmalarda 2 gole imza attı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN