Galatasaray, Molde zaferini getiren yıldızına veda etti! Sürpriz ayrılık resmen açıklandı: Yeni takımı herkesi şaşırttı

Galatasaray, Molde zaferini getiren yıldızına veda etti! Sürpriz ayrılık resmen açıklandı: Yeni takımı herkesi şaşırttı

Şampiyonlar Ligi play-off turunda Norveç ekibi Molde'yi eleyerek Devler Ligi'nde grup aşamasına kalmayı başaran Süper Lig'in son şampiyonu Galatasaray, Molde zaferini getiren yıldızıyla yollarını resmen ayırdı. Sürpriz ayrılığı Okan Buruk resmen açıkladı. Yıldız futbolcunun yeni takımı herkesi şaşırttı.

Şampiyonlar Ligi play-off turu ilk maçında deplasmanda konuk olduğu Norveç ekibi Molde'yi 2-3 mağlup eden Galatasaray, dün akşam oynanan rövanş karşılaşmasını da 2-1 kazanarak 2019-2020 sezonundan bu yana ilk kez Devler Ligi'nde grup aşamasında mücadele etme hakkı kazandı. Aslan, karşılaşmanın ardından Molde zaferini getiren ismiyle yollarını ayırdı.

Süper Lig'in son şampiyonu Galatasaray'daki transfer harekatı sürüyor. Son olarak Nicolò Zaniolo, Morutan ve Yunus Akgün ile yollarını ayıran sarı-kırmızılı ekip, bu kez de Molde zaferini getiren yıldız ismiyle yollarını ayırma kararı aldı.

Dün akşam evinde ağırladığı Norveç ekibi Molde'yi 2-1 mağlup ederek 2019-2020 sezonundan bu yana ilk kez Devler Ligi'nde grup aşamasında mücadele etme hakkı kazanan Galatasaray'da sürpriz bir ayrılık yaşandı.

Karşılaşmanın ardından düzenlediği basın toplantısında açıklamalarda bulunan Okan Buruk, ilk maçta sarı-kırmızılı takıma galibiyeti getiren golü atan Norveçli orta saha oyuncusu Fredrik Midtsjö ile yolların ayrılacağını duyurdu.

30 yaşındaki orta saha oyuncusunun Trendyol Süper Lig'in yeni ekibi olan Pendikspor'a imza atması ve sarı-kırmızılı ekibin ayrılığı kısa süre içerisinde resmi olarak açıklaması bekleniyor.

GALATASARAY HABERLERİ - Midtsjö takımdan ayrılıyor mu? - Aspor

"MİDTSJÖ ARAMIZDAN AYRILACAK"

Buruk açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Yunus ilk maçtan sonra göndermek zorunda kaldık. Uzun zamandır gitmek istiyordu. Keşke bugün kadromda olsaydı. Midtsjö de transferle ilgili görüşmeleri var. Belki o da aramızdan ayrılacak. Ufak da bir sakatlığı vardı. Çok hazır olmadığımız, tam kadro olmadığımız, Şampiyonlar Ligi’ne girmek için mücadele ettiğimiz iki maçta kazanarak bitirdiğimiz, ülke puanı için, Galatasaray için önemli bir katkı. Maddi ve manevi anlamında Şampiyonlar Ligi bizim için önemli bir değer. Bundan sonra eylül ayı bizim için daha iyi olacak. Gaziantep maçıyla milli takım arasına gireceğiz. Milli takım arasından sonra çok daha iyi bir duruma geleceğimizi düşünüyorum."

Galatasaray forması altında 28 maçta görev alan orta saha oyuncusu söz konusu karşılaşmalarda 2 gol 2 asiste imza attı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN