Galatasaray onu bedavaya göndermişti! Süper Lig'i salladı: Aslan, yüzyılın pişmanlığını yaşıyor! 29 maçta 12 gol attı...

Galatasaray onu bedavaya göndermişti! Süper Lig'i salladı: Aslan, yüzyılın pişmanlığını yaşıyor! 29 maçta 12 gol attı...

29. haftası sona eren Süper Lig'de Galatasaray'ın eski yıldızının yeni takımında gösterdiği performans sarı-kırmızılı camiada büyük pişmanlık yarattı. Aslan'ın eski yıldızı, sezona resmen damga vurdu.

Okan Buruk yönetiminde Süper Lig'de üst üste ikinci şampiyonluğunu yaşamayı amaçlayan Galatasaray, yüzyılın pişmanlığını yaşıyor. Aslan'ın eski yıldızı bu sezon attığı gollerle Süper Lig'e damga vururken sarı-kırmızılı camiada büyük bir pişmanlık yarattı.

Süper Lig'in lideri Galatasaray, bu sezon 24. şampiyonluğuna ulaşmayı hedefliyor. Son olarak Çaykur Rizespor'u 6-2 mağlup eden sarı-kırmızılı ekipte büyük pişmanlık yaşanıyor. Aslan'ın eski yıldızı, yeni takımında gösterdiği performansla sezona şimdiden damga vurdu.

2021-2022 sezonunun transfer döneminde dönemin teknik direktörü Fatih Terim'in raporu doğrultusunda sarı-kırmızılı takıma transfer olan, ancak bir sezon sonra Galatasaray'dan bedelsiz olarak ayrılarak Kasımpaşa'ya transfer olan tecrübeli orta saha oyuncusu Aytaç Kara, İstanbul ekibinde gösterdiği performansla herkesi kendisine hayran bıraktı. Tecrübeli orta saha oyuncusu, İstanbul temsilcisinde attığı gollerle sezona şimdiden damga vurdu.

SEZONA DAMGA VURDU

30 yaşındaki orta saha oyuncusu, sezon boyunca attığı gollerle adından sıklıkla söz ettirdi. Gol krallığı yarışındaki tek Türk oyuncu olan 30 yaşındaki yıldız, aynı zamanda bu sezon Süper Lig'de en çok gol atan orta saha oyuncusu oldu. Bu sezon toplamda 30 karşılaşmada görev alan Aytaç Kara, söz konusu karşılaşmalarda 12 gol 3 asiste imza attı.

Deneyimli orta saha oyuncusu, İstanbul ekibinde gösterdiği performansla eski takımı Galatasaray'da büyük pişmanlık yarattı. İstanbul ekibinde gösterdiği performansla sezona damga vuran Aytaç Kara, Fenerbahçe'nin Boşnak süper yıldızı Dzeko ve Galatasaray'ın Arjantinli dünya starı Mauro Icardi ile gol krallığı yarışı veriyor.

Aytaç Kara'nın İstanbul ekibinde gösterdiği performans sonrasında sosyal medyadaki bazı sarı-kırmızılı taraftarlar 'Onu keşke göndermeseydik' yorumlarında bulundu.

Kasımpaşa'da Aytaç Kara etkisi - Son Dakika Haberleri

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN