Galatasaray PSV ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Devler Ligi için son şans

Galatasaray PSV ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Devler Ligi için son şans

Şampiyonlar Ligi 2. eleme turu ilk maçında PSV Eindhoven'a 5-1 yenilen Galatasaray, ikinci maçta zor da olsa Devler Ligi'ndeki yürüyüşünü sürdürmek istiyor. Başakşehir Stadyumu'nda oynanacak maç, 28 Temmuz 2021 Çarşamba günü saat 21.00'de başlayacak ve Smart Spor'dan canlı yayınlanacak. İşte, Galatasaray PSV maçı muhtemel 11'ler...

Geçen sezon Süper Lig'i 2. sırada bitirerek UEFA Şampiyonlar Ligi'ne 2. elem turundan dahil olma hakkı kazanan Galatasaray, Hollanda temsilcisi PSV Eindhoven ile eşleşti. İlk maçta ağır yenilgi alan sarı-kırmızılı takım, az olan tur umutlarını ikinci maçta değerlendirmek istiyor. Galatasaray'ın anlaşmaya vardığı son transferleri ise bu maçta forma giyemeyecek.

aw376192-03.jpg

GALATASARAY NASIL TUR ATLAR?

Galatasaray'ın PSV Eindhoven takımını elemesi için en az 5 gol farklı galibiyete ihtiyacı var.

Oynadığı ilk maçta Hollanda ekibi PSV Eindhoven'e 5-1 mağlup olan Galatasaray, tur şansını zora soktu. Galatasaray'ın tur atlaması için farklı galibiyet alması gerekiyor. Sarı-kırmızılı takım, rakibine 4 farklı skorla üstünlük kurduğu takdirde maçı uzatmalara taşıyacak. Galatasaray, 5 farklı skorla kazanması halinde ise adını üst tura yazdıracak.

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi 2. eleme turunda PSV Eindhoven'a elenmesi halinde Avrupa kupalarında yoluna Avrupa Ligi 3. eleme turunda devam edecek ve İskoç temsilcisi St. Johnstone ile karşılaşacak.

GALATASARAY PSV MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Şampiyonlar Ligi 2. eleme turu ikinci maçında oynanacak Galatasaray-PSV Eindhoven maçı 28 Temmuz 2021 Çarşamba günü saat 21.00'de başlayacak. Türk Telekom Arena'nın bakımda olması nedeniyle Başakşehir Stadyumu'nda oynanacak maçta İtalyan hakem Massimiliano Irrati düdük çalacak.

GALATASARAY PSV HANGİ KANALDA, ŞİFRESİZ Mİ?

İlk maçta 5-1 mağlup olduğu PSV Eindhoven'ı İstanbul'da ağırlayacak Galatasaray, Hollandalı takımla Avrupa kupalarında 8. kez karşı karşıya gelecek. İki takım arasında Şampiyon Kulüpler Kupası ve Şampiyonlar Ligi'nde oynanan 7 maçın 5'ini PSV, 2'sini ise Galatasaray kazandı. Bu maçlarda PSV 15 kez fileleri havalandırırken, Galatasaray ise 7 gol kaydetti.

Galatasaray-PSV Eindhoven maçı Smart Spor'dan şifreli olarak canlı yayın ile futbolseverlerle buluşacak.

aw376215-01.jpg

GALATASARAY NASIL GRUPLARA KALIR?

Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'nde gruplara kalabilmesi için 2. ve 3. eleme turunun yanı sıra play-off turunu geçmesi gerekiyor. Sarı-kırmızılılar, PSV Eindhoven'ı geçmesi halinde Avrupa arenasındaki turnuvalardan birine grup aşamasından katılmayı garantileyecek.

Sarı Kırmızılılar, Hollanda temsilcisi karşısında 2. eleme turunu geçememesi halinde bu kez Avrupa Ligi 3. eleme turundan yoluna devam edecek.

DEPLASMAN GOLÜ KURALI GEÇERLİ Mİ?

2021-2022 sezonundan itibaren UEFA bünyesindeki kulüp organizasyonlarında deplasman golü kuralı geçerli olmayacak. İki takımın iki maçta aynı sayıda gol atması durumunda karşılaşmalar doğrudan 15'er dakikalık iki uzatma devresine, eşitliğin bozulmaması halinde penaltı vuruşlarına gidilecek.

MUHTEMEL 11'LER

GALATASARAY

Muslera
Yedlin
Luyindama
Marcao
Ömer Bayram
Sekidika
Aytaç Kara
Emre Kılınç
Barış Alper Yılmaz
Kerem Aktürkoğlu
Mohamed

PSV

Drommel
Mwene
Ramalho
Boscagli
Max
van Ginkel
Sangare
Götze
Madueke
Gakpo
Zahavi

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN