Galatasaray, Real Madrid'in efsane ismine kancayı taktı! Aslan'a 27 milyon euroluk süper yıldız...

Galatasaray, Real Madrid'in efsane ismine kancayı taktı! Aslan'a 27 milyon euroluk süper yıldız...

Şampiyonlar Ligi'nde play-off turunda mücadele edecek olan Galatasaray, Devler Ligi'nde başarılı sonuçlara imza atabilmek amacıyla iddialı bir takım kurmayı planlıyor. Aslan, bu hedef doğrultusunda Real Madrid'in efsane ismine gözünü dikti.

Okan Buruk yönetiminde Süper Lig'de üst üste ikinci şampiyonluğuna ulaşan Galatasaray, yaz transfer dönemi için kolları sıvadı. Devler Ligi'nde play-off turunda mücadele edecek olan sarı-kırmızılı ekip, Real Madrid'in efsane ismine kancayı taktı.

Süper Lig'in son hafta karşılaşmasında deplasmanda konuk olduğu Konyaspor'u mağlup ederek ligdeki 24. zaferine ulaşan Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'nde başarılı sonuçlara imza atabilmek amacıyla yıldızlarla dolu bir takım kurmayı planlıyor. Sarıı-kırmızılı ekip, bu hedef doğrultusunda 27 milyon euroluk süper yıldız için harekete geçti.

Fotomaç'ın haberine göre; Galatasaray'da Sergio Ramos aşkı yeniden alevlendi. Aslan, İspanyol devi Sevilla ile sözleşmesi sona eren tecrübeli savunma oyuncusunu kadrosuna katmak için menajerinde randevu istedi.

Sarı-kırmızılı ekibin Devler Ligi kozunu kullanarak İspanyol savunma oyuncusunu kadrosuna katmayı hedeflediği öne sürüldü. Aslan'ın 38 yaşındaki savunma oyuncusunu kadrosuna katmak için her türlü fedakarlığı yapmaya hazırlandığı iddia edildi.Sergio Ramos Opens Up Ahead Of First Return 'Home' To Real Madrid

Bu sezon Sevilla forması altında 37 karşılaşmada görev alan tecrübeli savunma oyuncusu bu karşılaşmalarda takımına 7 gol 1 asistlik katkı sundu. Güncel piyasa değeri 4 milyon euro olan 38 yaşındaki süper yıldız için bugüne dek 27 milyon euro bonservis bedeli ödendi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN