Galatasaray şampiyonluğunu bugün kutlayacak! Bilet fiyatları belli oldu

Galatasaray şampiyonluğunu bugün kutlayacak! Bilet fiyatları belli oldu

Konyaspor'u mağlup ederek Süper Lig'de 24. kez şampiyon olan Galatasaray, kutlamanın bugün RAMS Park'ta saat 19:05'te yapılacağını açıkladı. Sarı kırmızılı kulüp, bilet fiyatlarını da paylaştı.

Trendyol Süper Lig'in son haftasında Konyaspor'u 3-1 mağlup ederek 24. şampiyonluğuna ulaşan Galatasaray'da şampiyonluk kutlamasının programı açıklandı. Galatasaray Kulübü, kutlamalarının bugün RAMS Park'ta saat 19:05'te başlayacağını duyurdu. Bilet fiyatları ise 150 ile 1000 TL arasında fiyatlarla satışa sunuldu.

Galatasaray'ın resmi internet sitesinden yapılan açıklama şöyle:

"2023-2024 Trendyol Süper Lig Şampiyonu Galatasaray, 24. şampiyonluğunu Ali Sami Yen Spor Kompleksi Rams Park’ta düzenlenecek Şampiyonun Gala Gecesi'nde görkemli bir şekilde kutlayacak.

27 Mayıs Pazartesi günü saat 19.05’te başlayacak organizasyonla Ali Sami Yen Spor Kompleksi Rams Park’ta YER SARI, GÖK KIRMIZI olacak!

1-008.jpg

SÜRPRİZ ŞARKICILAR SAHNE ALACAK

Sürpriz şarkıcılar, DJ Suat Ateşdağlı performansı, ışık, konfeti ve payro show ile drone gösterisi şampiyonluk kutlamasına renk katacak.

Şampiyonun Gala Gecesi etkinliği passo.com.tr ve passo uygulaması üzerinden GS Logolu passolig kartı sahiplerine satışa sunulmuştur.

2023-2024 Futbol sezonunda Vip Kombine ve Kombine satın almış olan taraftarlarımız, bulunduğu tribünde, yerler numarasız olarak katılım sağlayabilecektir.

2023-2024 Futbol Sezonu Loca sahiplerimiz Localarını Şampiyonun Gala Gecesi etkinliğinde kullanabileceklerdir.

Aslantepe, Vadi İstanbul, Özdilek, Beyoğlu ve Florya GSStore’lardan 100. yıl formasını satın alan taraftarlarımıza Şampiyonun Gala Gecesi etkinliği için Doğu alt tribün bileti hediye edilecektir.

2023-2024 Otopark giriş hakkı olan taraftarlarımız Ali Sami Yen Spor Kompleksi Rams Park otoparkına plaka tanımlamalarını yaparak giriş yapabilecektir."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN