Galatasaray transfer ettiğinde 'uzak durun' diyorlardı! Davinson Sanchez tarihi bonservise Napoli'ye gidiyor

Galatasaray transfer ettiğinde 'uzak durun' diyorlardı! Davinson Sanchez tarihi bonservise Napoli'ye gidiyor

(Spor Haberleri / GS Haberleri) Sezon başında Tottenham'dan transfer edildiğinde hakkında olumsuz yorumlar yapılan Kolombiyalı stoperin 30 milyon euro karşılığında Napoli'ye imza atacağı iddia edildi. İşte Sarı Kırmızılı kulüpte yaşanan sıcak gelişmeler...

Galatasaray'ın sezon başında Tottenham'dan transfer ettiği Davinson Sanchez, İtalya yolcusu. 27 yaşındaki stoperin menajeri Fernando, Villarreal ve Napoli ile transfer görüşmelerinde bulunmak üzere İtalya'ya gitti.

KİM MİN JAE'NİN YERİNE DAVİNSON SANCHEZ

Sezon başında Kim Min-Jae'yi Bayern Münih'e satan ve bu sezon yerini dolduramayan Napoli, gelecek sezon için güçlü bir savunma oyuncusu almaya kararlı. İtalyan ekibi, bu transferde 20 milyon euro'yu gözden çıkartırken Galatasaray ise 30 milyon euro'nun altında bir fiyata bırakmak istemiyor.

davinson-sanchez-transfer.jpg

Bu sezon Galatasaray formasıyla 27 resmi maça çıkan Sanchez, bu maçlarda 3 gol 2 asist kaydetti.

ÜMİT ÖZAT: DAVİNSON FARKLI BİR SEVİYE

Oyuncu hakkında Markaj kanalında değerlendirmelerde bulunan Orhan Uluca canlı yayında hem Sanchez'den hem de Galatasaray taraftarlarından resmen özür diledi. Kolombiyalı stoper Sarı Kırmızılı kulübe transfer olduğunda 'şahsi, kişisel hata çok yapacak' analizinde bulunan Uluca yanıldığını itiraf ederken, ünlü yorumcunun 'Hemen hemen hiç hata yapmadan oynuyor, bu kadarını tahmin etmemiştim' sözleri oldukça dikkat çekti. Davison Sanchez'i yere göre sığdıramayan Ümit Özat ise daha sezon başında Okan Buruk'a çağrıda bulunarak 'Sanchez çok farklı bir seviye, Galatasaray'ın stoper ikilisi hiç tartışmasız Nelsson-Davinson ikilisinden kurulmalı' değerlendirmesinde bulunmuştu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN