Galatasaray, Türk futbol tarihine geçti! Okan Buruk'tan tekrarlanması zor başarı...

Galatasaray, Türk futbol tarihine geçti! Okan Buruk'tan tekrarlanması zor başarı...

Süper Lig'de 24. şampiyonluğuna ulaşmak için adeta geri sayıma geçen Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray, Türk futbol tarihine geçen bir başarıya imza attı.

Trendyol Süper Lig'in 34. hafta karşılaşmasında deplasmanda konuk olduğu Adana Demirspor'u 0-3 ile geçerek şampiyonluk yürüyüşünü sürdüren Galatasaray, Tür futbol tarihine geçen bir başarıya imza attı. Okan Buruk, yönetimindeki sarı-kırmızılı takım, bir rekoru daha kırdı.

Geçen hafta Fenerbahçe'nin Sivasspor ile berabere kalmasıyla sarı-lacivertli ekip ile arasındaki puan farkını 4'e çıkartan Galatasaray, 34. hafta karşılaşmasında konuk olduğu Adana Demirspor'u üç golle geçerek Fenerbahçe- Beşiktaş derbisi öncesinde sarı-lacivertli ekip ile arasındaki puan farkını 7'ye yükseltti.

Adana Demirspor karşısında aldığı galibiyetle Süper Lig'deki galibiyet serisini 15 maça çıkartan sarı-kırmızılı ekip, böylece Türk futbol tarihine geçen bir başarıya imza attı. Okan Buruk yönetimindeki sarı-kırmızılı ekip, Süper Lig tarihinde üst üste 15 galibiyet alan ilk takım olarak tarihe geçti.

Aslan, gelecek hafta evinde Sivasspor'u konuk edecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN