Galatasaray ve Fenerbahçe'ye coşkulu karşılama: Kafileler alkışlarla yurda döndü

Suudi Arabistan'da yaşanan skandal sonrası Süper Kupa maçına çıkmama kararı alıp yurda dönen Galatasaray ve Fenerbahçe kafileleri, havaalanında çok sayıda taraftarın alkışları eşliğinde, coşkuyla karşılandı.

Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'da dün oynanması planlanan Galatasaray ile Fenerbahçe maçı, Suudi yetkililerin, İstiklal Marşı okunmasına ve Atatürk posteri açılmasına izin vermemesi nedeniyle, iki takımın da maça çıkmama kararı almasıyla iptal edildi. Skandalın ardından Süper Kupa maçı sonrası İleri bir tarihe ertelenirken, Galatasaray ve Fenerbahçe kafileleri yurda döndü.

1-005.jpg

GS TARAFTARI ANDIMIZ'I OKUDU

İlk olarak İstanbul Havalimanı Genel Havacılık Terminali'ne iniş yapan Galatasaray kafilesini yüzlerce Sarı-kırmızılı taraftar karşıladı. Ellerinde bayraklarla teknik direktör Okan Buruk ve futbolculara sevgi gösterilerinde bulunan taraftarlar, "Türkiye sizinle gurur duyuyor" ve "Mustafa Kemal'in askerleriyiz" şeklinde tezahüratlarda bulundu. Ayrıca taraftarlar takımlarını beklerken andımızı da okudu.

1-004.jpg

Teknik direktör Okan Buruk, havalimanı çıkışında yaptığı kısa açıklamada, "Gerekli açıklamayı TFF ve kulüpler yaptı" ifadelerini kullandı.

Diğer yandan Fenerbahçeli taraftarlar da sarı-kırmızılı kafileyi karşılamak üzere havalimanına geldi.

1-002.jpg

İSMAİL KARTAL TARAFTARA TEŞEKKÜR ETTİ

Ardından sarı-lacivertli takım da, Riyad’dan havalanan uçakla Sabiha Gökçen Havalimanı Genel Havacılık terminaline iniş yaptı. Yaklaşık 3 bin taraftarın beklediği havalimanında sarı-lacivertli takımın teknik direktörü İsmail Kartal, taraftarlara seslenerek, “Buraya kadar geldiğiniz için çok teşekkür ederim” dedi.

Sabiha Gökçen Havalimanı’na takımdan önce iniş yapan Başkan Ali Koç ise takım otobüsünün hareket ettiği sırada özel aracıyla havalimanından ayrıldı.

1-001.jpg

Sarı-lacivertli futbolculardan bazıları kendi araçlarıyla havalimanından ayrılırken, bazı futbolcular ise takım otobüsüyle Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan çıkış yaptı.

1-003.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (5)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
5 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN