Galatasaray yeni orta sahasını Belçika'da buldu! 13 yıl sonra ilk kez...

Galatasaray yeni orta sahasını Belçika'da buldu! 13 yıl sonra ilk kez...

Sezonu ilk sırada tamamlamayı garantileyen Galatasaray, yeni sezonun transfer çalışmalarına başladı. Aslan, transferde 13 yıl aradan sonra bir ilke imza atmak için harekete geçti.

Sezon sonunun yaklaşmasını fırsat bilerek takviye çalışmalarına başlayan Galatasaray, yeni orta sahasını Belçika'da buldu. Aslan, transferde 11 yıl aradan sonra bir ilke imza atmak için kolları şimdiden sıvadı.

Şanlıurfa'da oynanan Süper Kupa karşılaşmasında Fenerbahçe'nin sahadan çekilmesiyle şampiyonluğa ulaşan Galatasaray, sezon sonunun yaklaşmasıyla transfer çalışmalarına başladı. Orta saha arayışına başlayan sarı-kırmızılı ekip, gözünü Belçika'ya dikti.

Sezon başından bu yana orta saha oyuncularından yeteri kadar katkı alamayan sarı-kırmızılı ekip, yeni sezonda bu pozisyonu güçlendirme kararı aldı. Okan Buruk'un raporu doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdüren sarı-kırmızılı ekip, Belçika seferine çıkmaya hazırlanıyor.

Fotomaç'ın haberine göre; Okan Buruk'un raporu doğrultusunda genç ve potansiyelli orta saha arayışına başlayan sarı-kırmızılı ekip, gözünü Belçika ekibi Genk'in 22 yaşındaki Arjantinli yıldızı Matias Galarza'ya dikti.

Galatasaray'a Arjantinli orta saha: Matias Galarza

13 YIL SONRA İLK KEZ

Güncel piyasa değeri 5 milyon euro olan 22 yaşındaki Arjantinli orta saha oyuncusu, bu sezon 38 karşılaşmada görev alırken takımı adına 1 gol 1 asiste imza attı.

Aslan, Arjantinli orta sahayı kadrosuna katması halinde 2011 yılından bu yana ilk kez bir Arjantinli orta saha oyuncuyu transfer etmiş olacak. Sarı-kırmızılı ekip, son olarak 2010-2011 sezonunun devre arasında Emmanuel Culio'yu kadrosuna katmış ve 2013 yılında yollarını ayırmıştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN