Galatasaray "Yeni Ribery"i Fransa'da buldu! Aslan'a 23 milyon euroluk süper yetenek...

Galatasaray "Yeni Ribery"i Fransa'da buldu! Aslan'a 23 milyon euroluk süper yetenek...

Gelecek sezonun transfer çalışmasına şimdiden başlayan Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray, "Yeni Ribery"i Fransa'da buldu. Aslan, 23 milyon euroluk golcü için çalışmalara başladı.

Süper Lig'in 27. hafta karşılaşmasında evinde ağırladığı Antalyaspor'u 2-1 mağlup eden Galatasaray, gelecek sezonun transfer operasyonu için şimdiden çalışmalara başladı. Hücum oyuncularından yeteri kadar katkı alamayan sarı-kırmızılı ekip, gol yollarını güçlendirme kararı aldı. Aslan, 'Yeni Ribery'e kancayı taktı.

Ziyech, Tete ve Zaha gibi yıldız isimlerinden yeteri kadar katkı alamayan Galatasaray, hücum hattnı güçlendirmek için çalışmalara başladı.

A Spor'un haberine göre; Süper Lig'in son şampiyonu sarı-kırmızılı ekip, Fransa Ligue 1 formasını terleten 26 yaşındaki Fransız hücum oyuncusu Ludovic Blas'ı kadrosuna katmak için kolları sıvadı.

Sarı-kırmızılı yöneticilerin Blas transferi için ilk teması kurduğu ve Rennes kulübüne fiyat bilgisi sorduğu iddia edildi. Fransız ekibinin 26 yaşındaki golcü futbolcu için 20 milyon euro bonservis bedeli talep ettiği öne sürüldü.Ludovic Blas - Oyuncu profili 23/24 | Transfermarkt

Sarı-kırmızılı ekibin Fransız golcü için büyük bir bütçe ayırdığı ve transferi 1 ay içinde noktalamak istediği iddia edildi.

Ludovic Blas transferinin gerçekleşmesi halinde sarı-kırmızılı ekibin 26 yaşındaki oyuncuyla 4+1 yıllık sözleşme imzalayacağı öne sürüldü.

2027 yılına dek Fransız ekibiyle sözleşmesi bulunan golcü futbolcu, bu sezon Rennes forması altında 32 karşılaşmada görev alırken bu karşılaşmalarda 6 gol 1 asiste imza attı.

Yıldız futbolcu için bugüne dek toplamda 23 milyon euro bonservis bedeli ödendi. Fransız yıldız, oyun tekniğiyle efsane futbolcu Franck Ribéry'e benzetiliyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN