Galatasaray yeni savunmacısına kavuşuyor! Aslan'a golcü savunmacı: 47 gol 32 asist...

Galatasaray yeni savunmacısına kavuşuyor! Aslan'a golcü savunmacı: 47 gol 32 asist...

Yeni sezonda beşinci yıldıza ulaşmayı hedefleyen Galatasaray, gözünü Fransa'ya dikti. Aslan, 12 milyon euroluk golcü savunmacıyı kadrosuna katmak için temaslara başladı.

Süper Lig'de üst üste ikinci kez şampiyonluğa ulaşarak şampiyonluk sayısını 24'e yükselten Galatasaray, transfer operasyonuna başladı. Devler Ligi'nde play-off aşamasında mücadele edecek olan sarı-kırmızılı ekip, yeni defansını Fransa'da buldu.

Sacha Boey ile yollarını ayırdığı günden bu yana sağ bek arayışlarını sürdüren Galatasaray, yeni sağ bekini Fransa'da buldu.

Fotomaç'ın haberine göre;Savunma hattını güçlendirme kararı alan sarı-kırmızılı ekip, Fransız ekibi Marsilya formasını terleten Jonathan Clauss ile masaya oturdu.

Aslan'ın, tecrübeli savunma oyuncusu ile yaptığı görüşmelerin olumlu ilerlediği öne sürüldü. EURO 2024 nedeniyle Fransa Milli Takımı kampında yer alan oyuncunun Galatasaray'a sıcak baktığı iddia edildi.

Güncel piyasa değeri 12 milyon euro olan Fransız sağ bek, geride bıraktığımız sezon Marsilya forması altında 43 karşılaşmada görev alırken bu karşılaşmalarda takımına 5 gol 12 asistlik katkı sundu. Fransız savunma oyuncusu, futbol kariyeri boyunca ise toplamda 355 karşılaşmada görev alırken bu karşılaşmalarda 47 gol 32 asiste imza attı.

Jonathan Clauss - Player profile 23/24 | Transfermarkt

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN